ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επίσκεψη στο Γ.Ν. Γρεβενών πραγματοποίησε τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Υπουργός συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη, τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Λιάπη Σεραφείμ και τη Διοικήτρια του Γ.Ν. Γρεβενών κ. Καπάτου Ευτυχία,  συνομίλησε με τους Διευθυντές των ιατρικών, νοσηλευτικών και διοικητικών υπηρεσιών που υπηρετούν στο νοσοκομείο για τα ζητήματα που τους απασχολούν, το έργο που επιτελούν και τον τρόπο αποτελεσματικότερης λειτουργίας του Νοσοκομείου. Παράλληλα επισκέφτηκε το χώρο των ΤΕΠ όπου πραγματοποιούνται εργασίες ανακαίνισης, έργο του Ταμείου Ανάκαμψης, αξίας 1.090.000€. Ξεναγήθηκε σε χώρους του νοσοκομείου και ενημερώθηκε τόσο για τα προβλήματα όσο και για τους στόχους, δηλώνοντας την στήριξή του προς το Γ.Ν. Γρεβενών.

Ο Υπουργός Υγείας συνεχάρη τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Γρεβενών και εξήρε το έργο και την προσπάθεια του ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού για τη σημαντική συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο.

Ο Υπουργός μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Οι αποστάσεις δεν επιτρέπουν να παίζεις, εδώ πρέπει να έχεις ένα νοσοκομείο που να λειτουργεί, για να μπορεί να παρεμβαίνει σε πρώτο χρόνο όταν χρειάζεται. Αν υπάρξει κάτι πιο πολύπλοκο, τηρώντας πάντα τους υγειονομικούς κανόνες, να γίνεται μεταφορά σε ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο. Αλλά σε πρώτο χρόνο, ο φύλακας της υγείας της ευρύτερης περιοχής είναι αυτό το νοσοκομείο και δεν μπορεί να μην λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα».

Στην επίσκεψη αυτή του Υπουργού Υγείας παρευρέθηκαν ο βουλευτής του νομού Γρεβενών κ. Σταυρόπουλος Αθανάσιος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τσακνάκης Ιωάννης και ο δήμαρχος κ. Ταταρίδης Κυριάκος.

Από τη Διοίκηση

Γ. Ν. Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ