Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επίσκεψη μαθητών Ιωαννιδειου σχολείου Θεσσαλονίκης στη Σιάτιστα

Την καθιερωμένη τους επίσκεψη στη Σιάτιστα πραγματοποίησαν και φέτος οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 40 Δημοτικού Σχολείου της Αστικής Σχολής «Δημητρίου Ιωαννίδη, Σιατιστέως» Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής, για να γνωρίσουν από κοντά τη γενέτειρα πόλη του μεγάλου Σιατιστινού ευεργέτη, Δημητρίου Ιωαννίδη.

Τους μαθητές υποδέχτηκαν στο Δημοτικό Κατάστημα ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Γκερεχτές και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Στέργιος Δίκος. Ο κ. Γκερεχτές καλωσόρισε, εκ μέρους του Δημάρχου, τους επισκέπτες στην πόλη της Σιάτιστας και ο κ. Δίκος μίλησε στους μαθητές για την πόλη που γέννησε μεγάλους ευεργέτες, τη Σιάτιστα.

Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι δάσκαλοι επισκέφθηκαν την πρώτη κατοικία του Σιατιστινού ευεργέτη Δημητρίου Ιωαννίδη, όπου σήμερα στεγάζεται το 1ο νηπιαγωγείο της πόλης, το Αρχοντικό Μανούση, το Τραμπάντζειο Ιστορικό Γυμνάσιο, όπου στεγάζεται η Παλαιοντολογική συλλογή και ενημερώθηκαν από τον λαογράφο Γεώργιο Μπόντα o οποίος δώρισε στους μαθητές ένα τεύχος για τη Σιάτιστα , το εκκλησιαστικό μουσείο, τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην πόλη.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5