Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Επισκέψεις σχολείων στη ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ. Γρεβενών

Συνεχίζονται οι επισκέψεις στο χώρο της βιβλιοθήκης, από τμήματα Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας. Σκοπός των επισκέψεων αυτών, είναι να γνωρίσουν το χώρο της, να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές δράσεις, να δανεισθούν υλικό και να κάνουν χρήση του κέντρου Πληροφόρησης.
Τις τελευταίες ημέρες, τη Βιβλιοθήκη μας επισκέφτηκε η Ε΄ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών με το δάσκαλό τους Γιώργο Σαρόγλου. Αφορμή της επίσκεψής τους στάθηκε η ενότητα στο μάθημα της γλώσσας «Βιβλία και Βιβλιοθήκες». Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους της βιβλιοθήκης, ενημερώθηκαν για τον κανονισμό λειτουργίας της και τον κατάλογο των βιβλίων της.
Επίσης, δύο τμήματα από το 2ο Λύκειο Γρεβενών συνοδευόμενα από τον εκπαιδευτικό Ευθύμιο Πολύζο . Αιτία αυτής της επίσκεψης , ήταν οι μαθητές να βρουν υλικό και πληροφορίες στα πλαίσια των διερευνητικών εργασιών που υλοποιούν.
Ακόμα, μαθητές δύο τμημάτων από το 1ο Γυμνάσιο Γρεβενών, επισκέφτηκαν τη Βιβλιοθήκη μας για να βρουν υλικό και να το δουλέψουν στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης στα πλαίσια των διερευνητικών εργασιών που υλοποιούν, με θέμα τις παροιμίες των Γρεβενών. Οι εκπαιδευτικοί που τους συνόδεψαν ήταν οι: Παύλου Παναγιώτα, Σιδηροπούλου Ελένη και Μητράκου Μαρία.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5