Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επισκέψεις και ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς του Δήμου Γρεβενών

Ανοίγουμε σήμερα μαζί σας έναν διάλογο εμπιστοσύνης, ειλικρινή και γόνιμο. Έναν διάλογο, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Με καθαρές κουβέντες και αποφάσεις για λύσεις των μικρών και μεγάλων προβλημάτων των χωριών μας, απαντά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης στους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων, οι οποίοι του καταγγέλλουν την αδιαφορία και την εγκατάλειψη των τελευταίων χρόνων.

Από τους Αγαλαίους, το Κέντρο, το Νησί, το Παλαιοχώρι, τη Σαρακήνα, το Δίπορο και το Νεοχώρι όπου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου 2019 ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Κουπτσίδης το μήνυμα είναι ένα: Αλλαγή στο Δήμο για να πάμε μπροστά.

Σε μία εποχή που όλα γύρω μας  αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, ο  Δήμος μας τονίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος στις ομιλίες του χρειάζεται μία δημοτική αρχή που να χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, δυναμισμό, σύγχρονες ιδέες και όραμα.

Μία δημοτική αρχή που να ανοίγει  προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο και να αγκαλιάζει όλους τους κατοίκους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Στρατηγικός μας στόχος ήταν και είναι η ισόρροπη Ανάπτυξη, με πρωτοβουλίες, δράσεις, ενέργειες και έργα παντού. Στη νέα μας προσπάθεια θέλουμε τη στήριξη όλων των πολιτών, όλων σας για να  βάλουμε και πάλι  τα Γρεβενά στο δρόμο της ανάπτυξης και των νέων ευκαιριών.

Έχουμε την γνώση και την εμπειρία για να το πετύχουμε. Μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη. Ζητάμε να μας στηρίξετε για να χτίσουμε μαζί το Νέο Δήμο Γρεβενών.Τον Υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και φίλοι του συνδυασμού του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5