Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Alpha Bank
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΕΜΒΟΛΙΟ

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Επιμελητήριο Γρεβενών: Διεθνές Συνέδριο Κλεισίματος “CBTB”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές συνέδριο κλεισίματος “CBTB” στο πλαίσιο του έργου «Traditional Breakfast of the C/B area: Branding Scheme and Mobile Application for the preservation and promotion of common traditional gastronomy “CBTB”» που υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG ΙΡΑ CBC Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020». (https://cbtb.eu/). Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Γρεβενών, το οποίο αποτελεί Επικεφαλής Εταίρος του έργου, την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, στις 19:00 μ.μ. στα Γρεβενά στο ξενοδοχείο Achillion.

Στο συνέδριο, απηύθυνε αρχικά χαιρετισμό ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος, ο οποίος ευχαρίστησε και καλωσόρισε τους συμμετέχοντες. Στην συνέχεια, ο συντονιστής της εκδήλωσης, ο οποίος είναι ένας από τους αναδόχους του έργου, ο κ. Νικόλαος Βαδόλας παρουσίασε τις δράσεις και τα αποτελέσματα που έχουν πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος “CBTB”. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκαν τα παραδοσιακά προϊόντα που έχουν συμπεριληφθεί στο καλάθι των προϊόντων με το σήμα ποιότητας “CBTB”, καθώς και παραδοσιακές συνταγές οι οποίες διαμορφώνουν την περιοχή ως γαστρονομικό προορισμό.

Έπειτα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση από τον Εταίρο 2 (Επιμελητήριο Κέρκυρας), ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Χονδρογιάννης, ο οποίος ανέφερε τις υλοποιηθείσες δράσεις εκ μέρους του Εταίρου 2. Στο βήμα της παρουσίασης ήρθε, μετέπειτα, ο Εταίρος 3 και η ομάδα έργου, οι οποίοι εκπροσωπούν την διασυνοριακή περιοχή του προγράμματος. Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Περιφέρειας Vlora (Αυλώνας), ο κ. A. Bershani έκανε τον εναρκτήριο λόγο, ενώ στην συνέχεια, παρουσιάστηκαν οι αντίστοιχες δράσεις που εκτελέστηκαν στον Αυλώνα. Η τελευταία παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Λεωνίδα Σκερλετόπουλο, ειδικός σε θέματα Μάρκετινγκ, ο οποίος πρόσφερε συμβουλές στους τοπικούς παράγοντες για την επιτυχημένη διατήρηση και αξιοποίηση του σήματος ποιότητας “CBTB” καθώς και συμβουλές για την μακροχρόνια εξασφάλιση των αποτελεσμάτων του έργου.

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη εταίροι, τοπικές επιχειρήσεις, τοπικοί παραγωγοί, καθώς και όλους όσους συνέλαβαν στην υλοποίηση του προγράμματος. Συνοψίζοντας, παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι και η ομάδα έργου του Επικεφαλής εταίρου, οι εκπρόσωποι του Εταίρου 2, από την Κέρκυρα, οι εκπρόσωποι και η ομάδα έργου του Εταίρου 3, από την Αλβανία, ο καλεσμένος ομιλητής κ. Λεωνίδας Σκερελετόπουλος και λοιποί τοπικοί παράγοντες. Βασικό θέμα του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου, ώστε να γίνουν ευρέως γνωστά, να επωφεληθεί ολόκληρη η διασυνοριακή περιοχή υλοποίησης καθώς και να εδραιωθεί πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των φορέων.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ευχαριστήριο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Έξι γίδες και 1 τράγος
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Καπετάν Λουκά 1
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- 13ης Οκτωβρίου 84
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ