ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ένταξη του Έργου «Βελτίωση της εισόδου και των υποδομών του Γηροκομείου Καστοριάς για τα ΑμεΑ», προϋπολογισμού 180.000,00 ευρώ.

Ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής Κοινωνίας και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καστοριάς πραγματοποιείται με την ένταξη του έργου «Βελτίωση της εισόδου και των υποδομών του Γηροκομείου Καστοριάς για τα ΑμεΑ», το οποίο ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή της, την 01 Ιουλίου, η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 180.000,00 ευρώ που θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν αφορούν :

  1. Aνακατασκευή της κεντρικής εισόδου του Γηροκομείου Καστοριάς επί της οδού Λαζάρου & Αθηνάς Ρίζου ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση των οχημάτων και να καταστεί ευκολότερη και ασφαλέστερη η διακομιδή των ασθενών.
  2. Κατασκευή ράμπας με προδιαγραφές ΑμεΑ για εύκολη πρόσβαση των ασθενών & των ΑμεΑ και διευθέτηση του περιβάλλοντος χώρου.
  3. Κατασκευή εξωτερικού γυάλινου ανελκυστήρα 2 στάσεων (σε μεταλλική προσθήκη) για άμεση πρόσβαση των ασθενών, του προσωπικού και των επισκεπτών στο ισόγειο και στον χώρο διαμονής των ηλικιωμένων που βρίσκεται στον 1οόροφο του Γηροκομείου.
  4. Λοιπές οικοδομικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες εντός του κτιρίου σύμφωνα με της προδιαγραφές των κέντρων φροντίδας ηλικιωμένων και των ΑμεΑ, και που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, πλήρες σύστημα κλήσης προσωπικού, φωτιστικά κλινών, τροποποίηση / αλλαγή διαρρύθμισης των WC και πλήρης εξοπλισμός αυτών.

Με το πέρας των εργασιών θα βελτιωθεί η πρόσβαση των οχημάτων και του κοινού στο Γηροκομείο «Λαζάρου και Αθηνάς Ρίζου», ενώ στο πλαίσιο του έργου θα γίνουν όλες οι εργασίες ώστε να πληροί τις σύγχρονες προδιάγραφες που απαιτούνται για την λειτουργία των Κέντρων Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς και τα ΑμεΑ. Τέλος, θα υπάρχει πλέον η  δυνατότητα να αποκτηθεί  άδεια λειτουργίας, η οποία είναι απαραίτητη για την ένταξη του σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ