Πρίντζας
Παράσχου
Παπαλιούρα
Σεβαστιάδης
Μπουκουβάλα
Κουκουτάρης
Αλεξίου
Λέτσιος
Τσιάτας
Δάσκαλος
Σιούμπουρα
Μαλαματή
Καλαμάρας
Λιοσάτος
Τσιμόπουλος
Τσιμπέρη
Γιαννόπουλος
Καραγιάννης
Ζαρκογιάννης
Ντώνας
SPONSORS
ΟΠΑΠ
POTIKA MYRTO
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
PAPAGEORGIOU
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
tsiarsiotis
Καφενείο
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Ένταξη έργου υποστήριξης της συνεργασίας και της δικτύωσης μεταξύ ερευνητικών φορέων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων, συνολικού π/υ 900.000 €, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειάρχης κ. Θεόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 του έργου “Δημιουργία Δομής Στήριξης Ανταγωνιστικότητας, Καινοτομίας και Εξωστρέφειας Επιχειρήσεων”, συνολικού προϋπολογισμού 900.000 €, με δικαιούχο το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.

Η ίδρυση της Δομής στήριξης της ανταγωνιστικότητας, καινοτομίας και εξωστρέφειας επιχειρήσεων αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία, η οποία θα συμπληρώνει τις υφιστάμενες δράσεις για τη διασύνδεση της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επιχειρήσεων με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την καινοτομία και την έρευνα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η Δομή θα συμβάλλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των τοπικών φορέων με προώθηση έργων για τη δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων κατά τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα στις κατευθύνσεις του Σχεδίου Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Προτεραιότητα θα δοθεί στη μεταφορά των δραστηριοτήτων της Δομής για την ενίσχυση της έρευνας, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας προς το επιχειρηματικό πεδίο και την εμπορική χρήση τους, με στόχο την υποστήριξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων αλλά και την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Επίσης η Δομή θα συνάψει συμπράξεις με ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ερευνητικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις και λοιπούς ενδιαφερόμενους φορείς υπό τη μορφή βιώσιμων και μακροπρόθεσμα αυτοδύναμων στρατηγικών δικτύων, με σκοπό, μέσω στοχευμένων έργων και δράσεων, την ενίσχυση της υφιστάμενης επιχειρηματικότητας δραστηριότητας, την επένδυση στην επιχειρηματικότητα της γνώσης, τη δημιουργία νέων, καινοτόμων, εξωστρεφών επιχειρήσεων, αλλά και τη διασύνδεση της έρευνας με την επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.

Η δράση θα υλοποιηθεί με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικών Πόρων, στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1-“Ενίσχυση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας”, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

 

Σχετικά άρθρα

MP
Νίκου
Νούτσος
Βραβοσινός
Παπαλιούρας
Χατζηγιετήμ
Τσαμπαρδούκα
Πόραβος
Μαράνος
Μπαρλαγιάννη
Βλαμίδης
Παπαχατζή
Κασάρας
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης