Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (Ε.Δ.Ε.Μ.) : Το προφίλ του κόμματος

Η Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης ( Ε.Δ.Ε.Μ. ) είναι μια νέα πολιτική κίνηση από νέους ανθρώπους που απευθύνεται όμως σε όλους. Πολιτική από τους πολίτες για τους πολίτες.

Αυτό που η Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης ( Ε.Δ.Ε.Μ. ) θέλει να εισάγει στην ελληνική πολιτική σκηνή είναι η απόδειξη, το μήνυμα ότι άνθρωποι που δεν είναι δημιουργήματα του παλαιοκομματικού πολιτικού περιβάλλοντος μπορούν να υπάρξουν στην πολιτική σκηνή, μπορούν να προτείνουν, να πείσουν, να γίνουν κοινοβουλευτική δύναμη

Η βασική μας πρόταση στηρίζεται στη μεταρρύθμιση του κράτους και της δημόσιας διοίκησης, με βάση και στήριξη τον κάθε Έλληνα πολίτη και όχι αόριστα το μέσο πολίτη.
Πιστεύουμε σε μια Ελλάδα που δεν έχει επαρχία, σε μια χώρα που δεν είναι μόνο η πρωτεύουσά της, αλλά που μπορεί να αυτοδιαχειριστεί την υπεραξία του παραγόμενου αγαθού της στον τόπο που αυτό παράγεται. Δηλαδή στην κάθε περιφέρεια, τον κάθε νομό, την κάθε πόλη και το κάθε χωριό.
Κατεβαίνουμε για πρώτη φορά στις εκλογές με παρακαταθήκη τη δύναμη και την πίστη που μας δίνει η γνώση για την ορθότητα των προτάσεων μας, η συνείδηση πως είμαστε ελεύθεροι απο αγκυλώσεις του παρελθόντος, από συμφέροντα και από δογματικές ιδεολογίες.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5