Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ενισχύσεις στα σύνορα – Έρχεται η Frontex στις Καστανιές

Στελέχη της Frontex αναμένεται να τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες, στην εμπροσθοφυλακή, στις Καστανιές και σε άλλα σημεία του Εβρου, τα οποία δέχονται την πίεση χιλιάδων προσφύγων που υποβοηθούνται από τις τουρκικές δυνάμεις.

Δημιουργώντας νέα δεδομένα στην περιοχή αφού οι Τούρκοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί που επιχειρούν στο σημείο, ρίχνουν δακρυγόνα και επιχειρούν να δημιουργήσουν ρήγματα στον μεθοριακό φράκτη, θα ξέρουν ότι θα «χτυπούν» όχι μόνο Ελληνες αστυνομικούς αλλά και τουλάχιστον 100 αξιωματικούς της Frontex .

Την ίδια ώρα ανώτατα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη με τους οποίους επικοινώνησε «Το Βήμα» το βράδυ της Κυριακής, ανέφεραν ότι φοβούνται πιθανή μαζική προσπάθεια εισβολής προσφύγων στο χερσαίο τμήμα αλλά και στα νερά του Εβρου με την βοήθεια των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το πλέον επίφοβο θεωρείται η παρουσία 1000 ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας που θα κινούνται με λέμβους κατά μήκος του ποταμού (σ.σ πρώτη φορα οι Τούρκοι στρατιωτικοί ή αστυνομικοί προχωρούν σε μία τέτοια ενέργεια) κι οι οποίοι πιθανόν θα υποβοηθήσουν διέλευση δεκάδων προσφύγων.

Με κίνδυνο εκεί να υπάρχει εμπλοκή με συνοριοφύλακες που διαθέτουν κι αυτοί φουσκωτά ή και άνδρες ειδικών δυνάμεων από την Ελλάδα.Με σοβαρό κίνδυνο να υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση αιματηρά συμβάντα ή θάνατοι προσφύγων, κάτι που πιθανολογείται ότι επιδιώκει η τουρκική πλευρά για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5