Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ενισχύεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση

Παρά τις όποιες δυσκολίες της κρίσης, η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενισχύεται πλέον σημαντικά, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, με κρατική χρηματοδότηση και εργαλεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες της. Με βάση τα στοιχεία των χρηματοδοτήσεων, η σύγκριση της περιόδου 2015-2018 με την περίοδο 2012-2014 και των κρατικών χρηματοδοτήσεων που δόθηκαν στους ΟΤΑ είναι συντριπτικές.

Οι Ο.Τ.Α., ένας από τους μεγαλύτερους χαμένους των μνημονίων, με τεράστιες απώλειες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε χρηματοδότηση, παίρνουν πλέον οικονομική ανάσα. Εκτός της κεντρικής χρηματοδότησης, έχουν πλέον στη διάθεσή τους και τα χρηματοδοτικά εργαλεία «ΦιλόΔημος Ι» και «ΦιλόΔημος ΙΙ» για την υλοποίηση έργων υποδομής (ύδρευση, αποχέτευση, αγροτική οδοποιία, αποκατάσταση ΧΑΔΑ), που παρά το πόσο σημαντικά είναι για την υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών, εκκρεμούσαν για χρόνια. Και όλα αυτά καλύπτονται στο 100% από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση των Δήμων.

Τέλος λοιπόν τα έργα βιτρίνες. Τέλος και η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος. Ο “ΦιλόΔημος” χαίρει καθολικής αποδοχής από όλες τις Αυτοδιοικήσεις της χώρας, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και κομματικού χρώματος.

gr1b

Χρήστος Αθ. Μπγιάλας
Βουλευτής Γρεβενών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής του απολογισμού και του γενικού ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους
Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5