Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ενημέρωση για τις Πυρκαγιές στην Π.Ε. Κοζάνης

Ενημέρωση για τις  Πυρκαγιές στην ΠΕ Κοζάνης

Τέσσερις  οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν  από 1 έως 3 Αυγούστου σε περιοχές της ΠΕ Κοζάνης και συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές:

– Τ.Κ Πενταλόφου του δήμου  Βοΐου (δασική έκταση)

– Τ.Κ Μικροκάστρου  του δήμου  Βοΐου (χορτολιβαδική  και δασική έκταση)

– Τ.Κ Οινόης του δήμου Κοζάνης (χορτολιβαδική  και δασική έκταση)

– Τ.Κ Πολυμύλου του δήμου Κοζάνης (χορτολιβαδική  και δασική έκταση )

Από τις παραπάνω πυρκαγιές σε εξέλιξη  βρίσκεται η αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την 1 Αυγούστου σε δασική περιοχή της Τ.Κ Πενταλόφου.

Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συνδρομή εναέριων μέσων καθώς η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή  ενώ η ένταση των ανέμων δυσκολεύει το έργο της καταστολής της .

Η Π.Ε Κοζάνης από την εκδήλωση της φωτιάς συνδράμει στην επιχείρηση της  αντιμετώπισης της  με τη διάθεση  ανθρώπινου δυναμικού και μέσων (υδροφόρα- μηχανήματα έργου  ) προς διευκόλυνση του έργου της  πυροσβεστικής Υπηρεσίας για  τον πλήρη έλεγχο και την καταστολή της πυρκαγιάς.

Οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε  χορτολιβαδικές και δασικές εκτάσεις  της Τ.Κ  Μικροκάστρου του δήμου Βοΐου και της Τ.Κ Οινόης  του δήμου Κοζάνης  τέθηκαν υπό έλεγχο  μετά από την άμεση παρέμβαση  της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας και με τη συνδρομή εναέριων μέσων ,μηχανημάτων έργου και βυτιοφόρων οχημάτων     που διέθεσαν αντίστοιχα οι Δήμοι .

Στην επιχείρηση καταστολής της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην Τ.Κ Οινόης  συμμετείχαν και  εθελοντές μέλη  της Λέσχης ειδικών Δυνάμεων Κοζάνης.

Σε ότι αφορά την   πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 3 Αυγούστου σε χορτολιβαδική έκταση της Τ.Κ Πολυμύλου του δήμου Κοζάνης βρίσκεται σε εξέλιξη και  στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις για τον πλήρη έλεγχο της.

Από τα αρχικά στάδια εκδήλωσης των παραπάνω πυρκαγιών ο Περιφερειάρχης  Γιώργος Κασαπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Τσιούμαρης  βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία  με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών με συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη    του έργου της  αντιμετώπισης τους , και την συνδρομή της περιφέρειας   με την διάθεση των  μέσων που απαιτούνται.

Οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης Πυρκαγιάς   καλούμε τους  συμπολίτες μας  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια .

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ