Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΣΤO ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

Συνεχίζοντας τις δράσεις της φετινής χρονιάς με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα πρόληψης και προαγωγής Υγείας, τα σχολεία του Καρπερού σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών, με το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών & τη Διοίκηση 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Π.Ε.Δ.Υ., πραγματοποίησαν στις 01-12-2015 ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση προβλημάτων όρασης, σύμφωνα με το έγγραφο με αρ. πρωτ.:Φ/21/173586/Δ2/02-11-2015 του ΥΠ.Π.Ε.Θ..

Η ενημέρωση έγινε από την κ. Τσανούσα Μαρία Οφθαλμίατρο του Γενικού νοσοκομείου Γρεβενών στα πλαίσια του Προγράμματος του Υπουργείου Υγείας «Αγωγής υγείας και πρόληψης-Παγκόσμια ημέρα όρασης-Φροντίδα οφθαλμών για όλους».

Η εν λόγω δράση έχει ως στόχο την προφύλαξη των ματιών. Έγινε  ευρεία  ενημέρωση  γύρω  από την  όραση και τονίστηκε ότι η αναγκαιότητα της σωστής πρόληψης και αντιμετώπισης προβλημάτων όρασης είναι σημαντική για την υγεία των ανθρώπων.

Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά  μετέφεραν  τις απορίες τους στην ειδικό  και αναπτύχθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση με  σκοπό  την  ευαισθητοποίηση  που  πρέπει  να  δείχνουν  σε  θέματα όρασης.

 

Από τα Σχολεία

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης