Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ενημέρωση από τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Η ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. επιδεικνύοντας κοινωνική ευθύνη και πρόσωπο ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τους μαθητές του 4ου 12/Θ Ολοήμερου Δημοτικού…
Σχολείου Γρεβενών, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, ενημέρωσε τους μαθητές όλων των τάξεων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους σχετικά με την ανακύκλωση, τους ΧΥΤΑ και με το σύγχρονο τρόπο αποκομιδής των απορριμμάτων στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

΄Ετσι ειδικευμένοι μηχανικοί της επισκέφθηκαν το σχολείο μας και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών καθήλωσαν κυριολεκτικά τους μαθητές μέσα από μια πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, έτσι ώστε να συμβάλλουμε όλοι μας στη διατήρηση του περιβάλλοντος, από την οποία εκτός από την υγεία και την ποιότητα ζωής, προκύπτουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στην τοπική μας κοινωνία.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση και το στελεχιακό δυναμικό της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. για τα καινοτόμα προγράμματα που εισήγαγε στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Περιφέρειας μας τα τελευταία χρόνια και δίκαια είμαστε υπερήφανοι για το έργο που παράγει καθημερινά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο Διευθυντής
Φώτιος Χρ. Μπαζάκας

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5