Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ενενήντα δύο Γρεβενιώτες με κατάγματα στο Γ.Ν. Γρεβενών. Ο ορθοπεδικός κ. Γιώργος Δρόσος διέκοψε την άδεια. Στα όριά τους οι ορθοπεδικοί γιατροί

Ενενήντα δύο πολίτες των Γρεβενών ήδη έχουν διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών από την ημέρα των Φώτων έως σήμερα Τρίτη το πρωί.

Έχουν ήδη χειρουργηθεί για σοβαρά κατάγματα καρπών και κλειδώσεων κάτω άκρων έντεκα εξ αυτών.

Ο γιατρός Ορθοπεδικός κ. Γιώργος Δρόσος διέκοψε την άδειά του σήμερα το πρωί και επέστρεψε στο Νοσοκομείο για να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά με τους άλλους γιατρούς.

Γιατρός του Γενικού  Νοσοκομείου Γρεβενών δήλωσε πως μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας πρώτη φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με τέτοιο αριθμό περιστατικών και μάλιστα σοβαρών.

Παράλληλα ο ίδιος γιατρός δήλωσε πως πρέπει οι αρμόδιοι με ανακοινώσεις να παροτρύνουν τους πολίτες και ιδιαίτερα αυτούς των ευπαθών ομάδων να προσέχουν ή “να αποφεύγουν εντελώς τις εξόδους στην πόλη”.

Όμως στο Νοσοκομείο έχουν διακομισθεί και αρκετοί νέοι συμπολίτες μας με ακραίο παράδειγμα 25χρονου που σήμερα Τρίτη το πρωί έπεσε στο πεζοδρόμιο επί της οδού Πίνδου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια της πόλης των Γρεβενών κρύβουν ακόμη “παγίδες” αφού ο πάγος είναι σκεπασμένος από τις χθεσινές χιονοπτώσεις.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5