Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Έναρξη λειτουργίας βιβλιοθήκης στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης

Περιλαμβάνει πάνω από 300 βιβλία ποικίλου περιεχομένου που προέρχονται από την ευγενική δωρεά ευαισθητοποιημένων πολιτών της περιοχής

 Από χθες 06-06-2017, άρχισε να λειτουργεί βιβλιοθήκη στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Η δημιουργία της βιβλιοθήκης στο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, αποτελεί μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων που αφορούν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού πλέον παρέχεται η δυνατότητα στους κρατούμενους να διαβάζουν, αξιοποιώντας δημιουργικότερα το χρόνο παραμονής τους στα κρατητήρια.

Η συγκεκριμένη δράση που έχει να κάνει με συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών όπως είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η δυνατότητα πρόσβασης στην ενημέρωση και τη μόρφωση και τις εν γένει ανθρώπινες συνθήκες κράτησης, αποσκοπεί στην ψυχολογική αποφόρτιση, την επιμόρφωση και καλλιέργεια των κρατουμένων κατά τη σύντομη παραμονή τους στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης.

Σημειώνεται ότι η βιβλιοθήκη αποτελείται από -334- βιβλία ποικίλης ύλης, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, ιστορικά κλπ. που προέρχονται κυρίως από την ευγενική δωρεά ευαισθητοποιημένων πολιτών της περιοχής μας.

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5