Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

Από  τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται η υλοποίηση Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου προς τους μεταφορείς ζώντων ζώων, το οποίο θα διεξαχθεί από 27 έως και 29 Μαρτίου 2024, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων (βοοειδών, αιγοπροβάτων, χοίρων, ιπποειδών, κονίκλων και πουλερικών)  θα βασισθεί στις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1/2005 του Συμβουλίου «για την προστασία των ζώων κατά τη μεταφορά και συναφείς δραστηριότητες…» και της εφαρμοστικής εθνικής νομοθεσίας (ΚΥΑ 314754/2009-ΦΕΚ Β’ 2025).

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά (εξ’ αποστάσεως) με τη χρήση συνδέσμου που θα παράσχει η Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπ.Α.Α.Τ., τον οποίο οι συμμετέχοντες θα λάβουν από την υπηρεσία της Υπο/δνσης Κτηνιατρικής Π.Ε. Καστοριάς. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε χώρους της υπηρεσίας τη Δευτέρα 1 Απριλίου και Τρίτη 2 Απριλίου 2024 κατόπιν συνεννόησης. Επιτυχής παρακολούθηση του σεμιναρίου οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικών Ικανότητας, απαραίτητου τεκμηρίου για τους μεταφορείς ζώντων ζώων και το προσωπικό τους.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς καλούνται να καταθέσουν στην υπηρεσία μας σχετική αίτηση (διαθέσιμη στα γραφεία μας) με ευκρινή φωτοαντίγραφα της ταυτότητάς τους και διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Γ’ και άνω σε ισχύ, φέροντας μαζί τους και τα πρωτότυπα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία μας (τηλ. επικοινωνίας 2467071799 Χονδροματίδης Ιωάννης)

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ