Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Εκδήλωση ενημέρωσης για την αρτηριακή υπέρταση

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» Πραγματοποίησε Εκδήλωση ενημέρωσης των μελών και φίλων του Συλλόγου την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στην Αίθουσα του Συλλόγου Σ. Μπλιούρα 2 έναντι Αγ.Νικολάου με θέμα την Αρτηριακή Υπέρταση. Ο ομιλητής ειδικός καρδιολόγος γιατρός της καρδιολογικής κλινικής του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ΚΥΡΑΤΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ αναφέρθηκε με λίγα, απλά και κατανοητά λόγια στις αιτίες που προκαλούν την υπέρταση τους κινδύνους και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν απ’ τους δεκάδες παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Λότσιος και αφού ευχαρίστησε τον κ Κυρατλίδη για την αποδοχή της πρόσκλησης είπε πως ο Σύλλογος στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του εντάσσει και τις ενημερώσεις θεμάτων υγείας και αντιμετώπισης κινδύνων από παθολογικά αίτια.

Επίσης τόνισε ότι αφουγκραζόμενοι τα μέλη και τους φίλους μας θα πραγματοποιούμε ανάλογες εκδηλώσεις ενημέρωσης επίκαιρων θεμάτων γενικότερου ενδιαφέροντος.

Τέλος ανακοίνωσε τις επόμενες δραστηριότητες οι οποίες είναι: Η συμμετοχή της χορευτικής ομάδας στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Γρεβενών το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, την συμμετοχή του Συλλόγου στην εγγραφή της Εκπομπής της ΕΤΡ ¨ το αλάτι της γης ¨ με θέμα τη μουσικοχορευτική παράδοση των Γρεβενών την Τετάρτη 29 Μαρτιου 2017 και την βαφή των πασχαλιάτικων αυγών ¨Περδίκες¨ την Τετάρτη 5 Απριλίου στην αίθουσα του Συλλόγου.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γραμματέας

Αθανάσιος Λότσιος                                                                                Δημήτριος Μπουκάλης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης