Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Έγκριση υπηρεσίας καθαρισμού πρανών-τάφρων-τεχνικών και οδοστρωμάτων προϋπ. 150.000,00€ από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Την έγκριση των όρων διακήρυξης  και διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού  για την «Υπηρεσία καθαρισμού πρανών – τάφρων – τεχνικών και οδοστρωμάτων από βλάστηση – φερτά υλικά και κορήματα», προϋπ. 150.000,00€, ενέκρινε κατά τη συνεδρίαση στις 15 Φεβρουαρίου 2024, η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Με την συγκεκριμένη Παροχή Υπηρεσιών προβλέπεται να γίνουν εργασίες καθαρισμού των πρανών, τάφρων, ερεισμάτων, και τοίχων ανάσχεσης από φερτές ύλες κορήματα και, κατολισθήσεις, στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς, για την απρόσκοπτη απορροή των όμβριων υδάτων εκτός του οδοστρώματος και τον καθαρισμό της οδού, προς βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Επίσης, περιλαμβάνεται ο καθαρισμός του οδοστρώματος των τάφρων και των τεχνικών, μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις – χιονοπτώσεις – πλημμυρικά φαινόμενα κλπ), για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς

Η παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών θα γίνει από κατάλληλο εκσκαφέα και φορτηγό, τα οποία θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύπτουν, οπουδήποτε και οποτεδήποτε στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ