Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο συκοφαντίας και λασπολογίας ο Γ. Δασταμάνης

Κάτω από την γενική κατακραυγή της κοινωνίας των Γρεβενών για την συνεχόμενη απραξία αυτής της Δημοτικής Αρχής και του Γ. Δασταμάνη, ο ίδιος καταφεύγει σε μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου, για να αποπροσανατολίσει προφανώς την κοινή γνώμη από τα προβλήματα που πνίγουν την πόλη και τα χωριά.

Το βράδυ της Πέμπτης το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών απαξιώθηκε από τον ίδιο και θύμιζε-δυστυχώς- Κοινότητα του 1950.

Χωρίς λόγο και προτάσσοντας το «κουτσομπολιό», με ένα λεξικό πεζοδρομίου άφησε άναυδους ακόμη και τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να παρουσιάσει φορολογικά στοιχεία δύο επιχειρήσεων τα οποία δεν είχαν ουδεμία σχέση με το Δήμο Γρεβενών!!!

Τιμολόγια επιχείρησης που εκδόθηκαν σε δεύτερη επιχείρηση και εξοφλήθηκαν, τα παρουσίασε ο. Γ. Δασταμάνης προ ημερησίας διατάξεως λέγοντας πως «εγώ δεν τα υπέγραψα αυτά για να πληρωθεί η Δημοσιογρφαική Α.Ε.».

Είναι φανερό πως βρισκόταν σε μια λεκτική έξαρση και με μια σειρά ασυναρτησιών. Ομιλούσε χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται ούτε το θέμα, ούτε τι ήθελε να πει. Απλά να λασπολογεί και να συκοφαντεί.

Δημοσιοποιούμε σήμερα τα τιμολόγια αγοράς των επίπλων μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς και την εξόφληση αυτών.

Για την ιστορία : Στις 8-9-2014, στις 15-9-2014 και στις 8-10-2015 εκδόθηκαν τρία τιμολόγια προς την εταιρεία Δημοσιογραφική Α.Ε. τα οποία εξοφλήθηκαν όλα στις 2-12-2015 όπως αναγράφεται και στο χειρόγραφο σημείωμα του Γ. Παπατόλιου. Αυτά τα έπιπλα πληρώθηκαν από τον Γιάννη Κ. Παπαδόπουλο για το γραφείο του, ως αντιδημάρχου, στο κτίριο του Δημοτικού Μεγάρου, όπως και δύο χαλιά, τρία παραδοσιακά κάδρα και μια συρταριέρα.

Ούτε ζητήθηκε, ούτε δόθηκε από το Δήμο Γρεβενών για την επίπλωση του γραφείου ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

Αυτά για την αλήθεια

Ακολουθούν τα τιμολόγια τα οποία έχουν πληρωθεί από την εταιρεία Δημοσιογραφική Α.Ε.

 

Το ιδιόχειρο σημείωμα του Γιώργου Παπατόλιου για την οριστική εξόφληση του τελευταίου τιμολογίου στις 2-10-2015

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5