Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Eυρώπη – Νέα Υόρκη με 10 ευρώ;

Tα φιλόδοξα νέα έρχονται δια στόματος του CEO της αεροπορικής Michael O’Leary.

Σε πρόσφατο συνέδριο και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιρλανδικός Independent, η Ryanair δρομολογεί την μεγαλύτερη επανάσταση που έχει ποτέ σημειωθεί στον ταξιδιωτικό χάρτη.

Σύμφωνα με τα μελλοντικά της σχέδια η εταιρεία προετοιμάζει την σύνδεση δεκατεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών με τις Η.Π.Α. με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις.

Το κόστος θα ξεκινά από 10 ευρώ για απλή μετάβαση και λιγότερο από 20 για τα εισιτήρια με επιστροφή και χωρίς να αφαιρεί από τους πελάτες το δικαίωμα επιλογής θέσης ή μερικές ακόμη παροχές εντός του αεροπλάνου. Oι επιβάτες θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον για το γεύμα, τις αποσκευές και τους φόρους.

Ο τρόπος που θα επιτευχθεί αυτό το επιχειρησιακό πλάνο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει μιας και μένουν σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν και αφορούν κυρίως τον στόλο αεροσκαφών αλλά και τις συμφωνίες με τους αμερικανικούς αερολιμένες.

 

Αρχικά, κάτι τέτοιο απαιτεί ενίσχυση του στόλου με τουλάχιστον 40 ακόμη αεροσκάφη κάτι που αναμένεται να πάρει 4 ή και 5 χρόνια. Θα πρέπει επιπλέον σταδιακά να λυθεί και το πρόβλημα του μονοπωλίου της αγοράς αεροπλάνων από την Gulf airlines ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση γίνεται ευδιάκριτο πως οι θέσεις που θα δημιουργηθούν για τέτοιες πτήσεις θα είναι αυστηρά περιορισμένες ως προς τη διάθεση.

 

Πηγή: www.lifo.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης