Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Loco delivery
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δωρεά σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Παραδόθηκε εξοπλισμός (ασπίδες, κάνιστρα προσωπίδων, θώρακες, κράνη και προσωπίδες χημικών ουσιών) προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών των Διμοιριών Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, συνολικής αξίας -74.378- ευρώ

Πραγματοποιήθηκε  στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, η τελετή παράδοσης-παραλαβής σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, συνολικής αξίας -74.378,92- ευρώ, από τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Γεώργιο ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Θωμά ΝΕΣΤΟΡΑ, προκειμένου ο εξοπλισμός να διατεθεί για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών των Διμοιριών Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν -28- πλαστικές ασπίδες, -73- διηθητικά κάνιστρα προσωπίδων, -83- προσωπίδες χημικών ουσιών, -20- προστατευτικοί θώρακες και -73- κράνη. Με τον εν λόγω εξοπλισμό ενισχύεται περαιτέρω, η επιχειρησιακή ετοιμότητα  και ανταπόκριση των αστυνομικών υπηρεσιών στην εκπλήρωση της αποστολής τους, προς την κοινωνία και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών κ. Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αξιωματικοί Διμοιριών Υποστήριξης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργάνων Αστυνομικών Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Θωμάς ΝΕΣΤΟΡΑΣ εξέφρασε την ευαρέσκειά του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρό της, κ. Γεώργιο ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ, για την ευγενική αυτή δωρεά, τονίζοντας ότι η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες έχουν ως προτεραιότητα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ παράλληλα τόνισε τη σημασία της συνέχισης της ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των Φορέων, προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ, δήλωσε πως η εν λόγω δωρεά, έγινε αναγνωρίζοντας τη δύσκολή αποστολή και τον επίπονο καθημερινό αγώνα των αστυνομικών που με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για τη διασφάλιση της προστασίας των πολιτών, με αφορμή την επίσκεψή του στην ακριτική περιοχή του Έβρου, ενώ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση, αλληλεγγύη και τον σεβασμό του, ενισχύοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο των αστυνομικών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του εξοπλισμού, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για τη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού, στις Διμοιρίες Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΟΜΗΣΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
BALKAN ELECTRIC
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΔΕΗ BANNER
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com