Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών: Αυτή είναι η αλήθεια για την «αποχώρηση» της μειοψηφίας από την συνεδρίαση (video)

Η ανευθυνότητα απέχει ελάχιστα από την σοβαρότητα. Όπως και η απόσταση μεταξύ της «τραγωδίας και της κωμωδίας» είναι πολύ μικρή.

Το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Κουπτσίδης αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για «δεύτερη φορά» το τελευταίο δίμηνο, προφασιζόμενος την άρνηση – δήθεν- του Προέδρου να συζητήσει «το θέμα του Πολεμικού Μουσείου Γρεβενών». Βεβαίως η αλήθεια βρίσκεται πολύ μακριά. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε προς συζήτηση θέμα ανάκλησης της υπ’ αριθμό 75/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε τοπικό επαγγελματία. Μια απόφαση που έχει την δική της ιστορία… Το 2012 ελήφθη απόφαση από την τότε Δημοτική αρχή για καταβολή ενός μεγάλου χρηματικού ποσού « ενοικίου» της τάξης των 100.000 ευρώ.

Προεκλογικά ελήφθη και πάλι δεύτερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του κ. Κουπτσίδη να «διαγραφεί τώρα αυτό το χρέος» χωρίς… όμως να ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση του έτους 2012!!!

Έτσι, είναι φανερό, πως σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα έρχεται το παραπάνω θέμα – φαίνεται – πως ο κ. Κουπτσίδης θα αποχωρεί γιατί δεν «αντέχει» τη συζήτηση. Με διάφορες προφάσεις… Μαζί του συμπαρασύρει… και τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους .. της παράταξης του.

Αυτή την αλήθεια δεν την αντέχει ο κ. Δ. Κουπτσίδης.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5