Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δημόσιο ευχαριστήριο του Λεωνίδα Τεντόγλου

Καθώς οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες στην τοπική οργάνωση μας έχουν παρέλθει, αισθάνθηκα την ανάγκη να απευθύνω ένα δημόσιο ευχαριστήριο στην κοινωνία των Γρεβενών, στις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες του τόπου μας. Αρχικά, οφείλω να ευχαριστήσω τα μέλη της παράταξης, που υπογράφοντας την υποψηφιότητα μου, έδειξαν αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.  Τους συνεργάτες και άξιους φίλους μου, που καθόλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν αρωγοί σ’ αυτήν μου την προσπάθεια,  στηρίζοντας  την υποψηφιότητα μου εμπράκτως.

Ένα μεγάλο εύγε αξίζει τόσο στα μέλη της παράταξης, που συμμετείχαν σε όλες τις διαδικασίες με θέρμη και κομματική ευσυνειδησία, όσο και στο δυναμικό των εφορευτικών επιτροπών, που με ζήλο διεκπεραίωσαν επιτυχώς τις αρχαιρεσίες.

Επιπλέον, οφείλω να ευχηθώ θερμά συγχαρητήρια στα αιρετά μέλη ΝΟ.Δ.Ε., ΔΗΜ.ΤΟ. και ΟΝΝΕΔ, που επέτυχαν να εκλεγούν και νιώθω πεπεισμένος πως η συνεργασία μαζί τους θα είναι άψογη, εποικοδομητική και αποδοτική. Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο αξίζει τόσο σε όλους τους μετέχοντες στα ψηφοδέλτια, που στήριξαν  την προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου μας , όσο και στην απερχόμενη διοίκηση, που συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχή πορεία του πολιτικού μας χώρου τα προηγούμενα έτη.

Η όλη διαδικασία, που πρόσφατα βιώσαμε, ήταν επιτυχής από κάθε άποψη. Η Νέα Δημοκρατία, εκ της βάσεως της, εκ των μελών και φίλων της, έδωσε το στίγμα αλλαγής, το μήνυμα της ανανέωσης, την οδό της ανάπτυξης στο πολιτικό μας περιβάλλον. Η μαζική προσέλευση και συμμετοχή, ο πολιτικός πολιτισμός , η συνδιαλλαγή, η πολυσυλλεκτικότητα απέδειξαν πως η Νέα Δημοκρατία προχωρά γοργά και προοδευτικά σε μια πορεία δημιουργική για το καλό του τόπου, υπό την ηγεσία του προέδρου μας , Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε μέρα αποδεικνύει την πίστη στα ιδεολογικά μας θεμέλια και την διάθεση για αναγέννηση.

Από αυτή την μέρα με διατρέχει αίσθημα ευθύνης και ευσυνειδησίας απέναντι σας. Κλείνοντας το ευχαριστήριο μήνυμα μου, Σας υπόσχομαι πως θα εργαστώ ακλόνητα για τα πολιτικά μας ιδεώδη, για την Νέα Δημοκρατία και θα τιμήσω την θέση μου με κάθε δυνατή προσπάθεια.

 

Με τιμή,

 

Λεωνίδας Τεντόγλου

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Γρεβενών

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης