Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Δήμος Γρεβενών: Ολοκληρώθηκε άλλη μία δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (φωτογραφίες)

IMG_9800 IMG_9802

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη το πρωί άλλη μία δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης (1ο, 2ο, 3ο) ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών για τους εναλλακτικούς- βιώσιμους τρόπους μετακίνησης και τα οφέλη τους και στη συνέχεια ποδηλατώντας με τη συνοδεία της Τροχαίας έφτασαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου ακολούθησε μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας ο οποίος ήταν σε εξέλιξη παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις της εβδομάδας κινητικότητας. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν ικανοποιητική με τους συμμετέχοντες να αποτυπώνουν με επιτυχία στις φωτογραφίες τους το σκεπτικό του διαγωνισμού.

Η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από τους κυρίους Χρήστο Δημάδη, Θωμά Μπιζιούρη και Αντώνη Σβολιαντόπουλο, από το σύνολο των φωτογραφιών, επέλεξε τις 26 από τις οποίες μετά από κλήρωση αναδείχθηκαν οι δύο νικητές. Πρώτη νικήτρια είναι η κυρία Κ. Ιωαννίδου η οποία κέρδισε το κινητό τηλέφωνο, χορηγία της COSMOTE, ενώ το τάμπλετ που προσέφερε το κατάστημα «Γερμανός» Γρεβενών κέρδισε ο διαγωνιζόμενος με την επωνυμία Of road extreme films crew. Όλες οι φωτογραφίες του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο facebook. Ευχόμαστε συγχαρητήρια στους νικητές και ευχαριστούμε όλους τους διαγωνιζόμενους για τη συμμετοχή τους.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

 

 

IMG_9809 IMG_9823 IMG_9825 IMG_9840 IMG_9845

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5