Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δήμος για Όλους: Μήνυμα νίκης από τον π. Δήμο Γόργιανης

Μήνυμα νίκης έστειλαν χθες οι πολίτες του Δήμου Γόργιανης από το Κηπουρειό και την Κρανιά.

Μιλώντας σε δύο μεγάλες εκδηλώσεις στις παραπάνω κοινότητες ο υπ. Δήμαρχος Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού τονίζοντας τα εξής:

΄΄ Θέλουμε όλους τους πολίτες κοντά μας και δίπλα μας. Οι διαχωριστικές γραμμές ανήκουν στο παρελθόν. Ενώνουμε δυνάμεις και παλεύουμε για έναν και μόνο στόχο. Για τα Γρεβενά του σήμερα, για τα Γρεβενά του αύριο και για τα Γρεβενά των παιδιών μας΄΄.

Ιδιαίτερα στην Κρανιά τόνισε τα εξής:

΄΄ Εμείς ως η επόμενη Δημοτική αρχή εφόσον φυσικά μας τιμήσετε με την ψήφο σας, στέλνουμε πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Όλα όσα γίνονται αυτόν τον τελευταίο μήνα και ξεφεύγουν από την οδό της νομιμότητας δεν πρόκειται να αναγνωριστούν από εμάς. Δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε την όποια προεκλογική διασπάθιση και κατασπατάληση του δημοτικού κλίματος.  Και αυτό οφείλουν να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτές τις διαδικασίες.

Τέλος, ο υπ. Δήμαρχος Γιάννης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τους κατοίκους των παραπάνω χωριών για την πρωτόγνωρη συμμετοχή τους σε αυτές τις προεκλογικές ομιλίες.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι των δύο κοινοτήτων με την παρουσία τους διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν τον Συνδυασμό Δήμος για Όλους για μία νέα Δημοτική αρχή και για την αλλαγή στον Δήμο Γρεβενών.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5