Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κινηματογράφος Γρεβενών
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΔΗΜ.ΤΟ Γρεβενών: Εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας» (Βίντεο – Φωτογραφίες)

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών και η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων, της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε την εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Γρεβενών, σήμερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και θέμα είχε: «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας» αλλά και  τον <<Τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης>>  με ομιλήτριες την:  κ. Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Συντονίστρια της καμπάνιας ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ, του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα,  και η κ. Μαρία Συρεγγέλα, Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων, της Ν.Δ..

Την ομιλία ξεκίνησε ο κ. Δημήτριος Κωδουνάς, Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών, ο οποίος διάβασε και τον χαιρετισμό του κ. Λευτέρη Αυγενάκη, Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας. ο οποίος δεν μπόρεσε να παραυρεθεί στην εκδήλωση.

Η κ. Έλενα Ράπτη, επισήμανε τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο και την προσέγγιση των γονέων στα παιδιά τους. Τόνισε, επίσης,  οι γονείς  αν αντιληφθούν κάτι  να μην διστάσουν να ζητήσουν βοήθεια.

Η κ. Μαρία Συρεγγέλα,  μίλησε για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες αφορούν την στήριξη της Ελληνικής οικογένειας, των κοινωνικά αδύναμων ομάδων και γενικότερα για την κατάσταση που βιώνει ο κάθε κλάδος (Υγεία – Ασφάλεια και Δημόσια Τάξη – Εκπαίδευση – Εργασία).

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση στο παρακάτω βίντεο:

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Αγγελία
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5