Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κινηματογράφος Γρεβενών
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
DONAS
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καφενείο
KARTSIOUNIS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) που παρουσίασε ο αν. υπουργός περιβάλλοντος(;) κ. Τσιρώνης μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα των Σοβιέτ.

– Απαγορεύει τη συμμετοχή ιδιωτικών κεφαλαίων σε επενδύσεις και αναστέλλει διαγωνισμούς που έκαναν το “λάθος” να εξασφαλίσουν τέτοια κεφαλαία.

– Ανακαλύπτει ότι η προστασία του περιβάλλοντος έχει κόστος και εξισώνει με παιδαριώδη τρόπο το κόστος περιβαλλοντικής διαχείρισης με τις ανεξέλεγκτες χωματερές.

– Επιλέγει την τοπικότητα σε ένα τομέα όπου οι συνέργειες είναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθούν οικονομίες κλίμακας κ οδηγεί μαθηματικά τις πόλεις σε περιβαλλοντική κ οικονομική ασφυξία.

– Καταργεί την αυτοτέλεια των δυο βαθμών Αυτοδιοίκησης παρεμβαίνοντας αντιδημοκρατικά σε πρωτοβουλίες που κυοφορούνται χρόνια και βασίζονται σε πολλαπλές αποφάσεις συλλογικών οργάνων αλλά και τη συναίνεση των τοπικών κοινωνιών

 

Αυτά που σίγουρα επιτυγχάνονται με τους σχεδιασμούς του υπουργού είναι μια νέα γενιά προστίμων, απώλεια κοινοτικών κονδυλίων, φυγή επενδυτών κ τελικά διασυρμός της χώρας, ύφεση κ ανεργία που αποτελεί και το μόνο κοινό τόπο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
jumbo