Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΔΗΚΕΒΙ Γρεβενών: «Η χαρά της κίνησης»

Με θέμα «Η χαρά της κίνησης» ξεκίνησε μία ακόμη δράση στον χώρο της βιβλιοθήκης με εμψυχώτρια την χοροδιδάσκαλο, Μαρία Ράμμου. Από πολύ νωρίς οι μικροί μας επισκέπτες έφτασαν στον χώρο του παιδικού τμήματος της βιβλιοθήκης για να νιώσουν κι αυτοί την χαρά της κίνησης!

Στην αρχή της δράσης, η εμψυχώτρια μίλησε στα παιδιά  για την ιστορία και τα είδη του χορού από τον κλασικό ως τον σύγχρονο. Τους έδειξε απλές κινήσεις από  μοντέρνους  χορούς και αυτά με την σειρά τους τις επαναλάμβαναν. Έτσι, άρχισαν να αποκτούν περισσότερο θάρρος με τον χορό του σώματός τους και να δημιουργούν δικές τους. Η ένταση και η ενέργεια χτύπησαν κόκκινο!

Στην συνέχεια, με οδηγό μόνο την μουσική και τις κινήσεις της εμψυχώτριάς μας τα παιδιά έμαθαν πολύ ωραίες και δυναμικές χορογραφίες που τους ενθουσίασαν. Παιχνίδια με χορό και μουσική ήταν αυτά που έκαναν τους μικρούς μας φίλους να εμπνευστούν δικές τους χορογραφίες και να ενθαρρυνθούν για ακόμη περισσότερο μουσικό ρυθμό που τους διασκέδασε πολύ!

Με τραγούδια και κέφι ολοκληρώθηκε και αυτή η δράση γεμάτη ενέργειατην οποία ευχαριστήθηκαν τα παιδιά και σίγουρα ένιωσαν την χαρά της κίνησης και γενικά της κρυμμένης μαγείας χορού!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την χοροδιδάσκαλο, Μαρία Ράμμου για την επιτυχή υλοποίηση του εργαστηρίου που γέμισε ζωντάνια και ένταση τον χώρο της ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5