ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δικαιολογητικά – Εσπερινό ΕΠΑΛ Καστοριάς

Καλωσορίζουμε τις νέες μαθήτριες και τους νέους μαθητές του σχολείου μας και ευχόμαστε να είναι η νέα σχολική χρονιά δημιουργική και πλούσια σε εμπειρίες, πάντα με υγεία. Από σήμερα 8 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα πρέπει να γίνει η υποβολή των δικαιολογητικών εγγραφής.

Οι νέοι μαθητές θα πρέπει να α) προσκομίσουν οι ίδιοι ή β) να στείλουν με email ή γ) να αναρτήσουν ηλεκτρονικά τα ακόλουθα: 1) Τίτλο σπουδών (απολυτήριο, πτυχίο ή πιστοποιητικό σπουδών) 2) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Στην περίπτωση αυτή, το Πιστοποιητικό αναζητείται αυτεπάγγελτα από τον Διευθυντή του σχολείου, ώστε να καταχωρίζονται τα στοιχεία του/της. Για τους/ τις μαθητές/τριες, που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της χώρας, πρέπει να κατατίθεται στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τους. – Προκειμένου και πάλι για αλλοδαπούς, έγγραφο νόμιμης διαμονής στη χώρα το οποίο να βρίσκεται σε ισχύ (θα διασταυρωθεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες).

Το σχολείο εφημερεύει τις Τετάρτες από τις 9πμ μέχρι τη 1μμ. Αυτήν την Τετάρτη 10-7-2024 και την επόμενη 17-4-2024 θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο όσοι/ες δεν μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά ή δεν μπορούν να τα αναρτήσουν μέσα από την πλατφόρμα e-eggrafes.

Οι μαθητές που συνεχίζουν από την προηγούμενη χρονιά θα καταθέσουν στοιχεία εφόσον έχουν προκύψει αλλαγές σε αυτά που υπάρχουν ήδη στο σχολείο (σε ταυτότητα, άδεις παραμονής κλπ).

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ