Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Alpha Bank
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΕΜΒΟΛΙΟ

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Διαπιστώσεις και προτάσεις *Του Θανάση Θάνου

Η εκάστοτε κυβέρνηση εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένη για το κάθε θέμα-πρόβλημα υγείας, δικαιοσύνης, παιδείας, φορολογίας, ανάπτυξης(τουρισμός, γεωργία, κτηνοτροφία, έργα κ.λπ.), μετά τις διαπιστώσεις να προβαίνει σε προτάσεις δια ενεργειών, νόμων κ.λπ. Οι προτάσεις αυτές τελούν υπό τον έλεγχο της αντιπολίτευσης άμεσα και του λαού στη συνέχεια. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε κάθε πρόταση της κυβέρνησης αναθέτουν σε επιτελικές κομματικές ομάδες, με την μορφή του κατεπείγοντος, την εξεύρεση-διαπίστωση κατά κανόνα μόνο των αρνητικών σημείων.

Αυτό βέβαια έχει διαχρονική μορφή. Λόγω των μεγάλων αδυναμιών της πατρίδας μας σε  όλους τους τομείς η διαπίστωση αρνητικών σημείων δεν είναι δύσκολη. Αυτό κάνει την εκάστοτε κυβέρνηση συγκρατημένη, άτολμη για θαρραλέες απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίες. Θα πρέπει όμως τα κόμματα της αντιπολίτευσης μαζί με την διαπίστωση αρνητικών σημείων να προβαίνουν και σε προτάσεις, έστω εν τινί μέτρω, του τι προτείνουν να γίνει π.χ. για τα πανεπιστήμια, αστυνόμευση τους, προστασία καθηγητών, κτιρίων(ντρέπεται κανείς για την άθλια εμφάνιση τους) κ.λπ. Δεν μπορεί ή όποια επίλυση τους να παραπέμπεται διαρκώς στη βασιλεία των ουρανών. Νομίζω ότι το ΚΙΝΑΛ τηρεί την πλέον υπεύθυνη θέση.

Στα εθνικά θέματα θέσεις της μορφής «μη έναρξη διερευνητικών με την Τουρκία», «μη προσφυγή στη Χάγη», «Βόρεια Μακεδονία δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα», όπως διατυπώθηκαν από τον κύριο Σαμαρά(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 24-01-2021), δεν αποτελούν προτάσεις για τη λύση προβλημάτων. Όσον αφορά στη Βόρεια Μακεδονία δεν θεωρώ ότι δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα. Επίσης στα κανάλια περισσεύουν οι διαπιστώσεις(και από ειδικούς), χωρίς να συνοδεύονται και από προτάσεις. Ταπεινά, θεωρώ ότι θέσεις των κου Σημίτη, κας Ντόρας Μπακογιάννη, κου Ευάγγελου Βενιζέλου (όπως αυτές κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί), καθώς και ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης βοηθούν στις διαδικασίες επίλυσης του εθνικού προβλήματος.

ΘΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ευχαριστήριο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Έξι γίδες και 1 τράγος
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Καπετάν Λουκά 1
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- 13ης Οκτωβρίου 84
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ