ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Διάλεξη του εργαστηρίου «Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία» του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγών ΣΕΒΕ και το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Πλαίσιο Συνεργασίας ERFC

Διάλεξη του εργαστηρίου «Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία» του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγών ΣΕΒΕ και το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Πλαίσιο Συνεργασίας ERFC.

Η ενημερωτική διαδικτυακή διάλεξη η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας zoom στο πλαίσιο του εργαστηρίου «Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία», με θέμα: WORKPLACE TRUST LEADERS – Δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης στις επιχειρήσεις και διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων ΣΕΒΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Πλαίσιο Συνεργασίας ERFC, ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο.

Μέσω της διάλεξης και των άκρως ενδιαφερουσών εισηγήσεων των ομιλητών της, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αρχικά τις Ευκαιρίες συμμετοχής στο Πρόγραμμα ERASMUS + από την κ. Ελίνα Μαυρογιώργου, Συντονίστρια της Ομάδας Προβολής και Αξιοποίησης Αποτελεσμάτων ERASMUS + του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Στη συνέχεια, εκπρόσωποι του Επικεφαλούς Εταίρου EU15 & 4Civility Institute του προγράμματος WORKPLACE TRUST LEADERS, Dr. Paul Quantock και Dr John-Robert Curtin ενημέρωσαν για τις Δράσεις και τα Παραδοτέα του Προγράμματος WORKPLACE TRUST LEADERS. Το σχετικό υλικό διατίθεται στον ιστότοπο https://www.workplacetrustleaders.com/.

Τέλος, η Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Business/Career Coach, κ. Ειρήνη Κόντρα, ανέπτυξε το θέμα «Χτίζοντας νοοτροπία Ανάπτυξης & Εμπιστοσύνης».  Η παρουσίαση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους συμμετέχοντες, που αποτελούνταν από εκπροσώπους επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, φοιτητές και μεταπτυχιακούς καθώς και εκπροσώπους φορέων. Ανάλογες πρωτοβουλίες θα λάβουν χώρα στο άμεσο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Καφέ Crystal
Μακεδονομάχων 2
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
SPONSORS
Εμμανουήλ Παππά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Αναζητείται εποχικό προσωπικό
Ενοικιάζεται- Αριστείδου 27
Καπετάν Λουκά 1
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com