Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Διάλεξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννη Στουρνάρα στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον»

Διαλέξεις στους φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Ενεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον» που υλοποιείται από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρέδωσαν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννης Στουρνάρας και η Διευθύντρια του Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Θεοδώρα Αντωνακάκη.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Διευθυντή του ΠΜΣ Καθηγητή Κωνσταντίνου Τσανακτσίδη, ο κ. Στουρνάρας παρουσίασε στους φοιτητές και στους διδάσκοντες του μεταπτυχιακού τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το ρόλο των κεντρικών τραπεζών σε ζητήματα που αφορούν την ενεργειακή κρίση, την κλιματική αλλαγή και την Πράσινη ανάπτυξη καθώς επίσης και την φιλοσοφία των Πράσινων Ομολόγων. Στη διάλεξή του με τίτλο «O ρόλος των κεντρικών τραπεζών στην κλιματική κρίση» παρέθεσε τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Τράπεζα της Ελλάδος για την κλιματική αλλαγή και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σύσταση του Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας το 2021.

Το «Κλίμα και βιωσιμότητα στην Τράπεζα της Ελλάδος» ήταν ο τίτλος της διάλεξης της διευθύντριας του Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Θεοδώρας Αντωνακάκη. Με τη διάλεξή της η κ. Αντωνακάκη επικεντρώθηκε περαιτέρω στο ρόλο και στην αποστολή του Κέντρου, μέσω του οποίου συντονίζονται οι δράσεις της Τράπεζας αναφορικά με το κλίμα και τη βιωσιμότητα. Το Κέντρο προβαίνει σε παρεμβάσεις που σχετίζονται με το κλίμα όπως η εκπόνηση μελετών για τις κοινωνικές επιπτώσεις που επιφέρει η κλιματική αλλαγή, η ανάπτυξη συνεργασιών με φορείς  της ακαδημαϊκής κοινότητας και η υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Οι διαλέξεις του κ. Στουρνάρα και της κ. Αντωνακάκη εντάσσονται στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων που πραγματοποιεί το Π.Μ.Σ. «Ενεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον» με τις οποίες οι φοιτητές δέχονται τη γνώση και τις εμπειρίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον χώρο των επιχειρήσεων, της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Σχετικά άρθρα

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ