Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΤΣΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΟΔΡΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
SportsBase

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζιώγας

Διαδικτυακή ημερίδα ολοκλήρωσης πιλοτικού επιμορφωτικού προγράμματος «Καινοτόμες μέθοδοι στον αγροτικό τομέα» του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τη χρηματοδότηση του Ο.Α.Ε.Δ.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ημερίδα/workshop ολοκλήρωσης του πιλοτικού επιμορφωτικού προγράμματος «Καινοτόμες μέθοδοι στον αγροτικό τομέα» του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο υλοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση του Ο.Α.Ε.Δ.

Στην ημερίδα ο Επιστημονικά/Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος του προγράμματος κ. Φωτιάδης Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αρχικά καλωσόρισε τους επίσημους προσκαλεσμένους που ήταν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Θεοδουλίδης, ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης αλλά και Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Γιώργος Ιορδανίδης, οι οποίοι εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή τους από την με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωση του προγράμματος, καθώς και για την εγκωμιαστική αξιολόγηση που έτυχε το πρόγραμμα από τους 100 και πλέον επιμορφούμενους/ανέργους από κάθε άκρη της Ελλάδας οι οποίοι το παρακολούθησαν.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης έδωσε τη δυνατότητα σε έναν αριθμό επιπλέον ανέργων να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν, προκειμένου να αποδειχτεί για ακόμα μία φορά η έμπρακτη στήριξή του στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες της χώρας.

Τον χαιρετισμό της εκδήλωσης ακολούθησαν τοποθετήσεις επιμορφούμενων οι οποίοι παρακολούθησαν κι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το προαναφερθέν πρόγραμμα κι ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίο βίωσαν το πρόγραμμα και τις γενικότερες εντυπώσεις τους γι’ αυτό.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία σειρά παρουσιάσεων από ιδιωτικούς φορείς/παρόχους σύγχρονων, καινοτόμων λύσεων στον αγροτικό τομέα, οι οποίοι ανέλυσαν τις εμπορικές τους προτάσεις και ξεκαθάρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που δίνονται στον Έλληνα αγρότη, για να κάνει βήματα μπροστά, με οδηγό τη σύγχρονη τεχνολογία.

Οι εταιρείες/επιχειρήσεις που παρουσίασαν τις λύσεις τους οι οποίες αφορούν τον αγροτικό τομέα ήταν οι εξής:

  • Ionos Smart Farming Solutions
  • Gaia Robotics
  • Agenso
  • GeoSense
  • Amazon Web Services (AWS)
  • Nubigroup Geoservices & Research
  • AgroApps
  • Agrostis

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι Youtube του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=Cqs1pEfKygU

Το πρόγραμμα, μέσα στην άνοιξη του 2022 θα ξεκινήσει τον 2ο κύκλο του, αυτή τη φορά ως αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, προσμένοντας να προσφέρει για μία ακόμη φορά υπηρεσίες επιμόρφωσης, κατάρτισης κι επανακατάρτισης υψηλού επιπέδου, σε ανθρώπους που σχετίζονται με τον κλάδο της γεωπονίας, της φυτικής και ζωικής παραγωγής, της πληροφορικής, της ηλεκτρονικής, της ηλεκτρολογίας, των αυτοματισμών και της ρομποτικής.

 

Σχετικά άρθρα

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΑΡΕΤΗ ΛΙΟΥΠΑ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ
ΦΑΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΔΟΜΗΣΗ

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ BANNER
ΤΑΞΙ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ
BALKAN ELECTRIC
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΖΗΤΑΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ
Ζητείται γυναίκα για φύλαξη ηλικιωμένου
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Παπασερβερή
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ενοικιάζεται Β. Ντόκου
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
Πωλείται επιχείρηση καφέ
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com