Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Διαδικτυακή ημερίδα ολοκλήρωσης πιλοτικού επιμορφωτικού προγράμματος «Καινοτόμες μέθοδοι στον αγροτικό τομέα» του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τη χρηματοδότηση του Ο.Α.Ε.Δ.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ημερίδα/workshop ολοκλήρωσης του πιλοτικού επιμορφωτικού προγράμματος «Καινοτόμες μέθοδοι στον αγροτικό τομέα» του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο υλοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση του Ο.Α.Ε.Δ.

Στην ημερίδα ο Επιστημονικά/Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος του προγράμματος κ. Φωτιάδης Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αρχικά καλωσόρισε τους επίσημους προσκαλεσμένους που ήταν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Θεοδουλίδης, ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης αλλά και Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Γιώργος Ιορδανίδης, οι οποίοι εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή τους από την με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωση του προγράμματος, καθώς και για την εγκωμιαστική αξιολόγηση που έτυχε το πρόγραμμα από τους 100 και πλέον επιμορφούμενους/ανέργους από κάθε άκρη της Ελλάδας οι οποίοι το παρακολούθησαν.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης έδωσε τη δυνατότητα σε έναν αριθμό επιπλέον ανέργων να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν, προκειμένου να αποδειχτεί για ακόμα μία φορά η έμπρακτη στήριξή του στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες της χώρας.

Τον χαιρετισμό της εκδήλωσης ακολούθησαν τοποθετήσεις επιμορφούμενων οι οποίοι παρακολούθησαν κι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το προαναφερθέν πρόγραμμα κι ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίο βίωσαν το πρόγραμμα και τις γενικότερες εντυπώσεις τους γι’ αυτό.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία σειρά παρουσιάσεων από ιδιωτικούς φορείς/παρόχους σύγχρονων, καινοτόμων λύσεων στον αγροτικό τομέα, οι οποίοι ανέλυσαν τις εμπορικές τους προτάσεις και ξεκαθάρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που δίνονται στον Έλληνα αγρότη, για να κάνει βήματα μπροστά, με οδηγό τη σύγχρονη τεχνολογία.

Οι εταιρείες/επιχειρήσεις που παρουσίασαν τις λύσεις τους οι οποίες αφορούν τον αγροτικό τομέα ήταν οι εξής:

  • Ionos Smart Farming Solutions
  • Gaia Robotics
  • Agenso
  • GeoSense
  • Amazon Web Services (AWS)
  • Nubigroup Geoservices & Research
  • AgroApps
  • Agrostis

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι Youtube του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=Cqs1pEfKygU

Το πρόγραμμα, μέσα στην άνοιξη του 2022 θα ξεκινήσει τον 2ο κύκλο του, αυτή τη φορά ως αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, προσμένοντας να προσφέρει για μία ακόμη φορά υπηρεσίες επιμόρφωσης, κατάρτισης κι επανακατάρτισης υψηλού επιπέδου, σε ανθρώπους που σχετίζονται με τον κλάδο της γεωπονίας, της φυτικής και ζωικής παραγωγής, της πληροφορικής, της ηλεκτρονικής, της ηλεκτρολογίας, των αυτοματισμών και της ρομποτικής.

 

Σχετικά άρθρα

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ