Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δεύτερη ημέρα του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+.Την Ελλάδα εκπροσωπεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Η Τρίτη 26/11/2019 ήταν ή δεύτερη ημέρα του ευρωπαϊκού προγράμματος  ERASMUS+  με θέμα «Sport to educate, to integrate, to become citizens of the world» και στο οποίο συμμετέχουν 6 χώρες: Ιταλία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βουλγαρία και  Ελλάδα. Την Ελλάδα εκπροσωπεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών. Μετά την άκρως πετυχημένη από όλες τις απόψεις πρώτη ημέρα, η δεύτερη ημέρα περιελάμβανε τα εξής: Αρχικά ενημέρωση στην αίθουσα Πέτρος Σιούλης από την Περιβαλλοντική  Ομάδα του ΚΠΕ Γρεβενών. Στη συνέχεια μετάβαση στο σύγχρονο παλαιοντολογικό μουσείο της Μηλιάς όπου και εκτίθενται τα απολιθώματα και τα άλλα σπουδαία ευρήματα των ανασκαφών που έχουν πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια η αποστολή μετέβη στο επιβλητικό γεφύρι του Αζίζ Αγά που είναι το μεγαλύτερο της δυτικής Μακεδονίας. Βρίσκεται στο  Τρίκωμο Γρεβενών και  εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη καθώς προβάλει  μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο!

Επόμενος σταθμός το Σπήλαιο Γρεβενών και  το πολύ παλιό και καλά διατηρημένο Μοναστήρι Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Το πρόγραμμα της ημέρας έκλεισε με την επίσκεψη των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, στο χώρο που αθλείται καθημερινά ο Α.Γ.Σ. Ελιμειώτης  Tsepidis Boxing  Club. Εκεί είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το άθλημα της πυγμαχίας και την ευκαιρία  να έχουν  μια ευχάριστη  βιωματική προσέγγιση μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης