Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δεν το παραδίδουμε. Δημοψήφισμα !* Του Ελευθερίου Τζιόλα

Καθώς τα πράγματα σπρώχνονται ”εις το μη περαιτέρω’, για το ζήτημα των Σκοπίων, οφείλουμε σ΄αυτό το μεταίχμιο, να ξεκαθαρίσουμε :.
1 ]. Η όποια κυβερνητική, ή άλλη κατασκευασμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ιδίως αν συμβεί σε βάρος και της δεδηλωμένης, δεν έχει για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων τη νομιμοποίηση του Λαού. Οι εκδηλώσεις, μάλιστα του Λαού και όλες οι κινήσεις του (κινητοποιήσεων, ψηφισμάτων, δημοσκοπήσεων και άλλες), επί 25 χρόνια, βεβαιώνουν για την ανυποχώρητη αντίθεση του και τη σταθερή αποδοκιμασία του σε λύση που θα περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία. Και οι πάντες γνωρίζουν ότι τα άρθρα του Συντάγματος 1, παρ 2 και 120, παρ. 2 & 3 είναι ξεκάθαρα και καταλυτικά.
2 ]. Η όποια τελική απόφαση για την ονομασία, που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία, ιδίως μετά και την ορατή αδυναμία των σημερινών πολιτικών ηγεσιών να συμφωνήσουν ανεπιφύλακτα σε ενιαία εθνική θέση, περνάει απαρέγκλιτα μέσα από Δημοψήφισμα για απόφαση – έγκριση από τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό. Σε κανένα κομματικό πρόγραμμα τα τελευταία 27 χρόνια, από τότε δηλαδή, που υπάρχει ανοιχτά ζήτημα Σκοπίων, δεν υπήρξε και δεν αποτολμήθηκε η κατηγορηματική θέση ότι θα προσφερθεί στα Σκόπια το όνομα ”Μακεδονία”, επομένως ουδείς, έστω και εμμέσως, δεν έχει τέτοια εξουσιοδότηση. Αντίθετα, μάλιστα, η εθνική θέση (”ούτε Μακεδονία, ούτε παράγωγά της”) επίσημα, θεσμικά, με έγκριση του Ελληνικού Λαού δεν έχει αλλάξει.
Καμία κυβέρνηση, οιασδήποτε πλειοψηφίας και κανένα Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών ΔΕΝ έχουν Λαϊκή Εντολή, άρα ΔΕΝ έχουν και την νομιμοποίηση, να αποφασίσουν για αυτό το ζωτικής σημασίας εθνικό θέμα, που πρόκειται να σφραγίσει το μέλλον της Πατρίδας.
Δημοψήφισμα, λοιπόν.

Ελευθέριος Τζιόλας
Θεσσαλονίκη, 31 Μαίου 2018

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5