Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δελτίο τύπου του συνδυασμού «Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας»

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Όλα τα μέλη του συνδυασμού «Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας» νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική στήριξή σας στις πρόσφατες εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Η δύναμη που μας δώσατε με τις 527 ψήφους στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος κατατάσσοντάς μας στη 2η θέση με απόσταση αναπνοής  (διαφορά 10 ψήφων) από την 1η θέση και με τις 495 ψήφους στο Πειθαρχικό του Περιφερειακού Τμήματος κατατάσσοντάς μας στην 1η θέση, αποτελεί για εμάς σημαντική παρακαταθήκη για τα επόμενα βήματά μας.

Ο συνδυασμός μας σε αυτήν την εκλογική διαδικασία συμμετείχε με νέα Επικεφαλής, με σημαντική ανανέωση των ψηφοδελτίων του και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειάς μας και κατάφερε να διατηρήσει τις δυνάμεις του. Αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία αλλά κυρίως αίσθημα ευθύνης για την επόμενη μέρα.

Κύριο μέλημά μας από εδώ και στο εξής είναι, όπως αναφέραμε πάντα προεκλογικά, να νιώθουμε όλοι οι συνάδελφοι ότι έχουμε έναν φορέα που μας εκπροσωπεί, μας αξιοποιεί και μας ανοίγει νέους ορίζοντες, με τελικό στόχο να αποτελεί το ΤΕΕ/ΤΔΜ καθοδηγητή στις εξελίξεις για την αλλαγή του οικονομικού μοντέλου της Δυτικής Μακεδονίας, πάντα με άποψη και επιστημονική τεκμηρίωση.

 

Σε αυτό το πλαίσιο και σεβόμενοι απόλυτα το μήνυμα των συναδέλφων που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, είναι αυτονόητο από την πλευρά του «Δυναμικού ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας» ότι θα είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες μεταξύ των συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές μας, ώστε να επιτευχθεί στην πράξη το βέλτιστο κλίμα λειτουργίας και παραγωγής έργου του Περιφερειακού μας Τμήματος. Τα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους και την περιοχή μας, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με συνεργασία και κοινές αποφάσεις, καθώς όλοι οι μηχανικοί έχουμε ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες και ανάγκες.

 

Μόνον έτσι το ΤΕΕ/ΤΔΜ θα δώσει το ισχυρό μήνυμα ότι όλοι εμείς, οι μηχανικοί της πολύπαθης περιφέρειάς μας, είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τις συνθήκες του επαγγέλματός μας και να συμβάλλουμε στο να καταστεί η περιοχή μας που ερημώνει, ελκυστική για τους νέους συναδέλφους.

 

Για το Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας,

 

Η Επικεφαλής

Παρασκευή (Βούλα) Χριστοπούλου

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ