KINHMATΟΓΡΑΦΟΣ
GIANAKOPOULOS

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ
Alpha Bank

Grevenamedia @facebook

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
ΕΜΒΟΛΙΟ
Εμβόλιο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Black and white (Άσπρο- μαύρο)

Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα!

Δεν υπάρχει μέση οδός, δεν υπάρχει κοινός νους!

Όλη η ζωή μας, κοινωνική, πολιτική,οικονομική κινείται και ισορροπεί μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης.

Πάλλεται συνεχώς , δονείται από ακραία συναισθήματα και πράξεις.

Οργή, θυμός, έξαψη, ξέχειλη χαρά, βαθιά λύπη, υπεραισιοδοξία ή κατάθλιψη, απύθμενο  μίσος ή παθιασμένος έρωτας…

Εύκολη αγκαλιά, τάχιστο άδειασμα και από το “ωσαννά” μικρή  είναι η απόσταση μέχρι το ” σταύρωσον, σταύρωσον αυτόν!”

Τροπικός καιρός η συμπεριφορά μας!

Από την λαμπρή ηλιοφάνεια δεν προλαβαίνεις να μετράς καταιγίδες, αστραπόβροντα και κεραυνούς…

Η χώρα όπου λαμπρύνθηκε η λογική, η οποία οφείλει να άρχει του θυμοειδούς και επιθυμητικού και το μέτρο ως άριστο , ακροβατεί μεταξύ “σφύρας και άκμονος” με μεγάλες δόσεις υπερβολής, ανοησίας και εκδίκησης, χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτοκαταστροφικότητας…

Ο περιορισμός είναι υποχρεωτικός μιας και ότι να πιάσεις θα χρειαστείς σελίδες για να το περιγράψεις…

Εστιαζόμαστε υποχρεωτικά στην άμεση και φλέγουσα επικαιρότητα.

Λίστα Λαγκάρντ:

Η υπόθεση αφορά υποκλαπείσα(;) πολυεθνική κατάσταση καταθετών μιας ελβετικής τράπεζας και τη νομιμότητα ή όχι της προέλευσης των χρημάτων δηλαδή από δηλωθέντα και φορολογηθέντα εισοδήματα.

2059 ή 2062 οι Έλληνες καταθέτες, ένα “χαμένο” σι ντι ή ένα αλλοιωμένο “φλασάκι”έστειλαν έναν υπουργό στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για διερεύνηση τέλεσης κακουργηματικών πράξεων….Τη γνώμη μας την είπαμε σε προηγούμενο άρθρο ( Το αίμα της εξαδέλφης Μπέτης μίλησε…!)

Οι ακρότητες: Τύπος, ΜΜΕ και αντιπολίτευση δίκασε, καταδίκασε και “εκτέλεσε” άμεσα τον εμπλεκόμενο υπουργό. και επεδίωξε στο ίδιο “τσουβάλι” να βάλει τους τελευταίους πρώην πρωθυπουργούς( Παπανδρέου, Παπαδήμο) και τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ( Βενιζέλο)!

Κανονικό “ξεκαθάρισμα” λογαριασμών! Οι πολλές κάλπες και οι άλλες που δεν τοποθετήθηκαν σε τι διέφεραν από την χύτρα- βόμβα των τρομοκρατών του ΜΟΛ;¨

Βόμβα στο ΜΟΛ ( πολυκατάστημα):

Ένας άπειρος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που σε μια συνέντευξη προ τεσσάρων ημερών, ανέφερε τις λέξεις,” ΜΟΛ του Λάτση”, θεωρήθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και μερίδα των ΜΜΕ, ούτε λίγο ούτε πολύ “ηθικός” αυτουργός!

Η υπερβολή στο μεγαλείο της; Η κατηγορία επεκτάθηκε σε όλο το κόμμα!

Ευτυχώς η βόμβα δεν είχε θύματα…Παρά την ωριαία περίπου προειδοποίηση των τρομοκρατών για την επερχόμενη έκρηξή της, η ενέργεια χαρακτηρίστηκε επισήμως ΤΥΦΛΗ!

Αυτό δεν κάνει απεχθέστερη την ήδη απεχθή πράξη των τρομοκρατών….

Δείχνει το εύκολο ολίσθημα των δημοκρατικών θεσμικών παραγόντων σε πρακτικές που καταγγέλλουν λεκτικά μόνον όταν τους συμφέρει…

Υπόθεση Σαχτζάτ Λουκμάν:

Είναι επικίνδυνο στη χώρα των οικουμενικών αρχών, αξιών και διακηρύξεων να είσαι μελαμψό φτωχαδάκι, να πας με ποδήλατο πρωί πρωί στην εργασία σου και να ….εμποδίζεις ή να καθυστερείς δύο επωχούμενους υπερέλληνες …Σου ξεριζώνουν την Πακιστανική καρδιά!

 

Πεθαίνεις!

(Ο Σαχτζάτ Λουκμάν δεν είναι ο Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα την άτυχη δεκαπεντάχρονη στην Πάρο! Συμψηφισμούς δεν δεχόμαστε! )

Υπόθεση ΕΛ.ΣΤΑΤ:

Συνίσταται σε διαμάχες των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (που έγινε από το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου Ανεξάρτητη Αρχή ) και σε καταγγελίες δύο μελών ότι έγινε “μαγείρεμα” του χρέους, τεχνητή διόγκωσή του, “φούσκωμα”,  για να  μας οδηγήσει στις “δαγκάνες” της τριμερούς Επιτροπής Στήριξης και του ΔΝΤ!!

Υπόθεση συνωμοσίας κατά τους καταγγέλλοντες, μερίδας της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ.

Προδότες ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου και πιθανότατα ο Βενιζέλος!  Η απόφαση βγήκε τάχιστα.

Στην πυρά οι προδότες!

Το έναυσμα δόθηκε από την ελευθέρως διαμορφωθείσα  δικανική πεποίθηση από τα στοιχεία της προανάκρισης και την ακολουθήσασα άσκηση ποινικής δίωξης από τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς,για κακουργήματα κατά του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και άλλων τριών υψηλόβαθμων υπηρεσιακών παραγόντων!

(Όλα αυτά παρά τις θρυλούμενες “πιέσεις” και “παρεμβάσεις” που δέχθηκαν στο παρελθόν αλλά δεν μάθαμε ποτέ από ποιους  και τις μη γενόμενες αποδεκτές παραιτήσεις  τους)

Τους οικονομικούς εισαγγελείς τους συνεχάρησαν μεταξύ των άλλων και όσοι κατηγορούν άλλους εισαγγελείς ή δικαστές όταν τους συλλαμβάνουν ή τους καταδικάζουν!

Την ίδια ώρα οι ανακοινώσεις της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας λένε τα εξής: “…Τα στατιστικά στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί  από την ελληνική στατιστική αρχή το 2009, είναι αξιόπιστα και συνάδουν με τους κοινοτικούς κανόνες, που ακολουθούν όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ

 

Από τον Μάρτιο του 2010, η Eurostat έχει αποφανθεί ότι τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία είναι αξιόπιστα και υιοθετούνται χωρίς επιφυλάξεις . Αυτό είναι αποτέλεσμα σημαντικής προόδου, που έχει σημειώσει η Ελλάδα, σχετικά με την ποιότητα των στατιστικών της στοιχείων, αλλά και αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας  με τη Eurostat».

Καταλήγοντας η Ε. Τρέινορ, εκπρόσωπος της Κομισιόν, τόνισε ότι η ανεξαρτησία των εθνικών στατιστικών αρχών είναι ουσιαστικής σημασίας για την αξιοπιστία και τη συγκρισιμότητα των στατιστικών στοιχείων των χωρών της ΕΕ. “( Πηγή Τα ΝΕΑ 23/01/13)

Τις θέσεις αυτές, πριν προβούν σε άσκηση διώξεων, τις γνώριζαν οι δικαστικοί λειτουργοί;

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους αμνήμονες και τα εξής

:Η  Ελλάδα τον Μάρτιο του 2010 χρειαζόταν 65 δις ευρώ, δεν της δάνειζε κανείς, δεν μπορούσε να βγει στις αγορές και ότι η στάση πληρωμών και η ασύντακτη χρεοκοπία ήταν προ των πυλών με τεράστιες συνέπειες για την χώρα και τον λαό!

Αυτά που περνάμε τώρα, μετά τόσες προσπάθειες και θυσίες, είναι χάδι μπροστά σε όσα θα ακολουθούσαν μια τέτοια ενέργεια και μια έξοδο από την Νομισματική ¨ Ένωση και το ευρώ! Επίσης η αύξηση του χρέους ( τα έξοδα της Κεντρικής Κυβέρνησης) από το 2004 ως το 2009 ήταν ποσοστιαία κατά 110%, ενώ τα έσοδα 46%! Δηλαδή ξοδεύαμε δυόμιση φορές παραπάνω από όσα εισπράτταμε!Το ότι στην εκτίμηση του χρέους μπήκαν και τα χρέη των ΔΕΚΟ, αυτό οφείλεται στο ότι εγγυητής ήταν το Ελληνικό Δημόσιο για τις εγγυήσεις που κατέπεσαν…Αυτή είναι η ευρωπαϊκή πρακτική και πρόσφατα έγινε τροποποίηση του Βρετανικού χρέους κατά τον ίδιο τρόπο!Αυτά για την ώρα..Τα υπόλοιπα μετά την έκδοση -όταν και αν προκύψουν δίκες- των αποφάσεων της δικαιοσύνης.Μέχρι τότε πρέπει να αποφευχθεί η διατάραξη ενός αποδεκτού ηπίου κλίματος, παρά την μεγάλη κρίση, τις αδικίες επιμερισμού της και τις ανισότητες που αυτή γεννάει καθώς και η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής Η υπέρβαση ορίων, η  σύγχυση αρμοδιοτήτων και οι ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις μεταξύ των τριών εξουσιών ιδιαίτερα μεταξύ εκτελεστικής και δικαστικής πρέπει να αποφευχθούν πάση θυσία!

Οι κοντόφθαλμες πολιτικές διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, οι πολιτικές διώξεις στελεχών, η αναβίωση του “βρώμικου ’89” από τους επιγόνους δεν περνάνε πια και έχουν καταστροφικά αποτελέσματα και για τους εμπνευστές αλλά και για το λαό μας! Η  επιδιωκόμενη εμπλοκή  του πρώην πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου δυναμώνει τον ίδιο και τον σοσιαλιστικό και δημοκρατικό χώρο που εκφράζεται ιδεολογικά  μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό διδάσκει η ιστορία!  Δεν είναι υπερβολή, σκοταδισμός και ξεπεσμός ότι πίσω από κάθε “βρώμικη” ιστορία, “προδοσία”, “ξεπούλημα”, “μειοδοσία”, κρύβεται πάντοτε ένας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ;

Ας μη ξεχνάνε οι διώκτες ότι η ιστορική μνήμη είναι μνήμη του μέλλοντος!

 

Δημήτρης Ψευτογκάς

 

Υ/γραφο: Ανέξοδες υπερβολές:

1. Όλοι στη δημοκρατία μας πρέπει να έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη.Σε τι αποσκοπεί η δημόσια διαπόμπευση 105 τέως και νυν αιρετών, δημάρχων, νομαρχών, περιφερειαρχών πριν παραπεμφθούν και αποφανθεί η δικαιοσύνη;Το ότι υπάρχουν φαινόμενα κακοδιαχείρισης, σπατάλης, παράνομου πλουτισμού και διαφθοράς δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να μέμφεται όποιον ερευνάται. Είδηση πράγματι είναι η έρευνα, το αντικείμενό της και μόνον αυτά!

2. Ειδήσεις πραγματικές είναι ότι είχαμε καταδίκη και έκπτωση από το αξίωμα αιρετού(Ψωμιάδης) και ότι βρίσκεται στο τέλος η δίκη του τ. Δημάρχου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλου και των συνεργατών με βαριές κατηγορίες υπεξαίρεσης51,4 εκ.ευρώ κλπ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΕΗ banner
Τζιόβας Ανδρέας
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Γκαρσονιέρα Καραϊσκάκη 7 (πολιτιστικό κέντρο)
Διαμέρισμα παλιά κτελ
Ενοικιάζεται Ίωνος Δραγούμη 2
Κατάστημα πρώην ADMIRAL
Καφέ Crystal
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com