Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΜΕΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Loco delivery
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθανάσιος Κώτσιος: Αντί να μάχονται για την κλαδική σύμβαση ασχολούνται με τη φίμωση του «Μπροστά για τον συνάδελφο»

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ”
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»
Αποστολή Δελτίου Τύπου προς το BANKINGNEWS του Γενικού Συμβούλου της ΟΤΟΕ κ.Κώτσιου Αθανάσιου που με απογοήτευση αναφέρει ότι ενώ βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή για την υπογραφή της Κλαδικής Σύμβασης και πρέπει όλοι οι Συνδικαλιστές των Συλλόγων στον τραπεζικό κλάδο και να στηρίξουν την Ομοσπονδία των τραπεζοϋπάλληλων, την ΟΤΟΕ, δυστυχώς ο Πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της ΟΤΟΕ με τις ενέργειές του αποφάσισε να κυρήξει πόλεμο στην 3η μεγαλύτερη παράταξη του ΣΥΕΤΕ, αντί να επιλέξει την προστασία της ενότητας του ΣΥΕΤΕ που θα βοηθήσει την προσπάθεια της Ομοσπονδίας των τραπεζοϋπαλλήλων στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των Τραπεζών.
Την κρίσιμη αυτή ώρα που έπρεπε να παλεύουμε όλοι μαζί για την υπογραφή μιας πραγματικά αξιοπρεπούς κλαδικής σύμβασης στην οποία οι τραπεζίτες, με τρόπο προκλητικό, προτείνουν μείωση του πραγματικού μας μισθού (αν συνυπολογίσουμε το υψηλότερο ποσοστό πληθωρισμού την τελευταία 25ετία), ο πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ επέλεξε να συνεχίσει τον πόλεμο στην 3η σε δύναμη παράταξη του ΣΥΕΤΕ!
Καθώς έχει «επιλύσει» όλα τα προβλήματα των συναδέλφων, είπε στον εαυτό του ότι η πρώτη του προτεραιότητα είναι η φίμωση του «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ».
Μήπως τελικά η φίμωση της Παράταξής μας διευκολύνει κάποιους να εμφανίζουν την αποτυχία επιτυχία, τις μειώσεις μισθών προστασία του εισοδήματος και να κάνουν το μαύρο – άσπρο;
Σε άλλες εποχές όλα τα παραπάνω θα ήταν για τον ΣΥΕΤΕ casus belli απέναντι στην εργοδοσία, στην εποχή τη δική του, όχι.
Το ίδιο κάνουν και με το νέο κανονισμό των οδοιπορικών, ο οποίος ενώ φέρνει μειώσεις, με την βενζίνη στα 2 ευρώ, πανηγυρίζουν λες και το κόστος των καυσίμων μειώθηκε για τους εργαζόμενους. Κι ενώ καθυστέρησαν ένα χρόνο να φέρουν το θέμα στη διοίκηση της τράπεζας κι ενώ αποδέχτηκαν τετελεσμένα χωρίς να κάνουν καμία πρόταση, πανηγυρίζουν τώρα για κάτι το οποίο είναι προσωρινό και δεν είναι λύση αλλά νέα επιβάρυνση των συναδέλφων που μετακινούνται αναγκαστικά για να εργαστούν.
Αυτή λοιπόν την κρίσιμη ώρα που τα προβλήματα των συναδέλφων οξύνονται, ο πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ, αντί να συντονίζει και να ενισχύει τη δράση του Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ δημιουργώντας τις συνθήκες ενός ευρύτερου μετώπου των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους ως όφειλε, προχώρησε «εν κρυπτώ» σε μία ακόμα καταχρηστική, διχαστική και πλήρως αντιδημοκρατική  ενέργεια σε βάρος της παράταξής μας «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ».
Σήμερα το πρωί, πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι έπειτα από δικό του γράμμα προς την αρμόδια υπηρεσία της τράπεζας, έγινε διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής που υπήρχε στο γραφείο της παράταξής μας, στο όνομα του επικεφαλής μας.
Η κατρακύλα του Προεδρείου του ΣΥΕΤΕ δεν έχει πυθμένα.
Προσπαθούν να μετατρέψουν τον ιστορικό Σύλλογο σε «παράγκα».
Καλούμε όλες τις παρατάξεις του ΣΥΕΤΕ να πάρουν θέση και να καταγγείλουν τη νέα θεσμική εκτροπή.
Σας κοινοποιούμε προς ενημέρωσή σας την επιστολή μας προς τον Πρόεδρο του ΣΥΕΤΕ.
«Συνάδελφε Πρόεδρε
Εν μέσω της κρίσιμης διαπραγμάτευσης της κλαδικής σύμβασης και των σοβαρών εργασιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στην Εθνική Τράπεζα αυτή την περίοδο, αντί να συντονίζεις και να ενισχύεις τη δράση του Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ με σκοπό την επίλυση αυτών, επέλεξες να προχωρήσεις σε μία ακόμη καταχρηστική ενέργεια σε βάρος της παράταξης μας «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ».
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί ότι έπειτα από δικό σου γράμμα προς την σχετική υπηρεσία της Τράπεζας, έγινε διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής που υπήρχε στο γραφείο της παράταξής μας, στο όνομα του επικεφαλής μας.
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι διαχρονικά και απρόσκοπτα ο ΣΥΕΤΕ στο πλαίσιο της διευκόλυνσης της συνδικαλιστικής δράσης και της δημοκρατικής και εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου διέθετε σε όλες τις παρατάξεις γραφείο με pc και με τηλεφωνική γραμμή.
Προς επίρρωσιν των παραπάνω, η παράταξη «Πρόταση Προοπτικής» (η οποία είναι εκτός Προεδρείου και δεν έχει αποσπάσεις) από το 2009 διαθέτει γραφείο με pc και με τηλεφωνική γραμμή στο όνομα της επικεφαλής της. Αυτό γίνεται ορθά ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία με τους συναδέλφους και τα μέλη του ΣΥΕΤΕ.
Ως εκ τούτου και λόγω της ανάγκης εκπροσώπησης των συναδέλφων που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μάλιστα ως 3η σε δύναμη παράταξη, των συνδικαλιστικών υποχρεώσεων της παράταξης και της μέγιστης δυνατής επιτέλεσης των καθηκόντων μας προς όφελος όλων των συναδέλφων της Εθνικής Τράπεζας σε καλούμε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για την επαναφορά της τηλεφωνικής γραμμής στο γραφείο της παράταξής μας.
Καλούμε τους εκπροσώπους των παρατάξεων αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. να πάρουν θέση και να καταγγείλουν αυτή τη διχαστική και καταχρηστική σου ενέργεια.
Για την παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»,
Γιάννης Πούπκος
Τσελέντης Σπύρος
Κουτσάκας Γιώργος
Κοθράς Σπύρος
Τσιριμώκος Γιώργος
Θαμνίδης Νίκος».
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ
Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΟΜΗΣΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
BALKAN ELECTRIC
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΔΕΗ BANNER
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com