Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Loco delivery
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

: «Αθανάσιος Φωλίνας: 7εκ.€ σε Νέες και Υφιστάμενες επιχειρήσεις των Γρεβενών μέσω του ΠΔΑΜ – Το διεκδικήσαμε και το καταφέραμε!»

«Το διεκδικήσαμε και το πετύχαμε» ήταν η τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Αθανάσιου Φωλίνα, ο οποίος από τη στιγμή της ανάληψης τωνκαθηκόντων του, όπως και το σύνολο της Περιφερειακής Αρχής, αφοσιώθηκε στηνεπίτευξη της πλήρους συμπερίληψης της Π.Ε. Γρεβενών στο Πρόγραμμα ΔίκαιηςΑναπτυξιακής Μετάβασης, που επηρεάζει το σύνολο της Περιφέρειας.

Η διαρκής συνεργασία με όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και η κοινή διαπίστωση ότι τα Γρεβενά πρέπει να είναι στο πλάνο της χρηματοδότησης, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και μια τεράστια οικονομική ανάσα για τα Γρεβενά.

Μέσω της προδημοσίευσης των δύο στοιχείων της Δράσης “Ίδρυση Επιχειρήσεων & Ενίσχυση Νέων ΜΜΕ στις περιοχές των Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης”, με πόρους συνολικού ύψους 50.000.000€ από το Πρόγραμμα ‘Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση’ (ΕΣΠΑ 2021-2027), επιβεβαιώνεται με κάθε επισημότητα η πλήρης ένταξη της Π.Ε. Γρεβενών στα Εδαφικά Σχέδια και τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Προγράμματος ΔΑΜ.

Συγκεκριμένα, προϋπολογίζονται 2,8 εκ. Ευρώ για νέες και υπό σύσταση Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις ειδικά των Γρεβενών, και 4,2 εκ. Ευρώ για ήδη υφιστάμενες Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις των Γρεβενών.

Στόχος της Δράσης είναι η δημιουργία νέων και η ενίσχυση υφιστάμενων επιχειρήσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις στις περιοχές αυτές που επιφέρει η πορεία προς στον στόχο της ΕΕ για μηδενισμό των καθαρών εκπομπών “αερίων του θερμοκηπίου” έως το 2050, με αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών, υποδομών και βέλτιστων πρακτικών στου τομείς της ενεργειακής αναβάθμισης, της κυκλικής οικονομίας και της υιοθέτησης καθαρών πηγών ενέργειας.

Σύντομα αναμένεται η δημοσίευση των επίσημων προσκλήσεων από την Ειδική Υπηρεσία ΔΑΜ, ενώ αναλυτικά οι προδημοσιεύσεις μπορούν να βρεθούν στη σχετική ιστοσελίδα www.eydam.gr:

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΟΜΗΣΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
BALKAN ELECTRIC
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΔΕΗ BANNER
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com