ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Απολογιστικές συναντήσεις δράσεων της Ολιστικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτους 2023-2024

Σε μια εκδήλωση που τόνισε την σημασία της ολιστικής προσέγγισης στη μέριμνα του ανθρώπινου δυναμικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός των δράσεων της Ολιστικής Μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 την Πέμπτη 27-06-2024  στο κτίριο διοίκησης της νέας Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Την εκδήλωση συντόνισε η Αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Ολιστικής Μέριμνας, Καθ. Ε. Γρίβα, και τίμησαν με την παρουσία τους o Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Φοιτητικής Μέριμνας, κ. Σπύρος Σιδέρης, μετά των αρμοδίων υπαλλήλων ανά πόλη της Διεύθυνσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, Αναπλ. Καθηγητής κ. Γιώργος Πανάρας, εκπαιδευτές και συντονιστές αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή εμπειριών και αναστοχασμός σχετικά με τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το τρέχον ακαδημαϊκό έτος ανά πόλη με απώτερο σκοπό να ξεκινήσει, με όρους συμμετοχικότητας, ο σχεδιασμός των αθλητικών, πολιτιστικών και εθελοντικών δράσεων του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

Στην αρχή της ίδιας εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων σε εθελοντές και προπονητές ομάδων ως ελάχιστη αναγνώριση της ουσιαστικής συνεισφοράς τους. Στο περιθώριο της εν λόγω εκδήλωσης έγινε αναστοχασμός επί των δράσεων και συζητήθηκαν προτάσεις περαιτέρω βελτίωσης και διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους ίδιους τους ωφελούμενους του προγράμματος.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει να δεσμεύεται στην παροχή ενός πλέγματος βιο-ψυχοκοινωνικών δράσεων για την ολόπλευρη υποστήριξη της πανεπιστημιακής κοινότητας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που προάγει την ολιστική ευημερία του ανθρώπινου δυναμικού του.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ