Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των χωριών. Δεν διανοίχτηκαν οι εσωτερικοί δρόμοι των κοινοτήτων. Σοβαρά προβλήματα στις συνοικίες της πόλης των Γρεβενών

Το πολικό ψύχος σε συνδυασμό με τις χιονοπτώσεις έχουν παγώσει στην κυριολεξία το Νομό Γρεβενών. Σύμφωνα με την ΕΜΥ την ερχόμενη εβδομάδα το θερμόμετρο πρόκειται να πέσει στους -15 έως – 20 βαθμούς Κελσίου.

Αντίστοιχες θερμοκρασίες ο Νομός Γρεβενών κατέγραψε τον Ιανουάριου του 1987.

Οι χιονοπτώσεις έστω και σ αυτή την μικρή έκταση δημιούργησαν τεράστια προβλήματα τόσο μέσα στην πόλη των Γρεβενών όσο και στις Κοινότητες.  Οι θερμοκρασίες Σιβηρίας είχαν ως αποτέλεσμα να μετατρέψουν δρόμους και πεζοδρόμια σ ένα πραγματικό παγοδρόμιο

Στις συνοικίες της πόλης των Γρεβενών και συγκεκριμένα στα Αμπέλια Κούρβουλο και Βαρόσι οι παράδρομοι είναι σχεδόν απροσπέλαστοι ενώ εκατοντάδες αυτοκίνητα βρίσκονται ακινητοποιημένα επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες .

Στα χωριά, πέραν των κεντρικών δρόμων, δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα ενώ πολλές οικογένειες αδυνατούν να προμηθευτούν με πετρέλαιο θέρμανσης αφού δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα σπίτια τους τα μικρά  βυτιοφόρα πετρεαλαίου.

Παρόλο που ήταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα ότι οι καιρικές συνθήκες θα επιδεινωθούν εν τούτοις μέχρι σήμερα σε πολλά χωρία δεν έχουν πρόσβαση ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ πολλοί κάτοικοι βρίσκονται αποκλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους. Κτηνοτρόφοι από την Πέμπτη ζητούν απεγνωσμένα από τις Υπηρεσίες του Δήμου να διανοίξουν τους κτηνοτροφικούς δρόμους χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή Παρασκευή μεσημέρι να βρουν κάποια ανταπόκριση.

Στην Κοινότητα Καληράχης ήδη από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται αποκλεισμένο κοπάδι 500 αιγοπροβάτων ενώ σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο ενώ πέρασε από την κοινότητα μηχάνημα δεν προχώρησε στον αποχιονισμό του κτηνοτροφικό δρόμου.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5