POTIKA MYRTO

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

ΔΕΗ banner myenergycoach
Loco delivery
ΓΡΙΔΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

SPONSORS

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στους Δήμους – Οι κινητοποιήσεις

Με αιχμή του δόρατος την μονιμοποίηση συμβασιούχων και την παύση των διώξεων σε βάρος αιρετών που δεν άσκησαν ένδικα μέσα σε βάρος εργαζομένων, οι εργαζόμενοι στους Δήμους της χώρας, απεργούν σήμερα, 10 Απριλίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), με ανακοίνωση της, καλεί τους εργαζόμενους στους Δήμους να συμμετάσχουν μαζικά, ενωτικά και δυναμικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρυχθεί για την ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, όπως επίσης στη Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Αθήνα) στις 10:00 το πρωί και στην πορεία διαμαρτυρίας η οποία θα ακολουθήσει τόσο προς την Κ.Ε.Δ.Ε. (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8) όσο και προς το Υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15).

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, διεκδικούν την κατάργηση της απαράδεκτης και επαίσχυντης «Διάταξης Βορίδη» για την υποχρεωτική εξάντληση των ένδικων μέσων και την ανάκληση κάθε πειθαρχικής δίωξης κατά Αιρετών που υπερασπίζονται την Διοικητική Αυτοτέλεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μη ασκώντας ένδικα μέσα όσον αφορά σε κάθε είδους διεκδικήσεις εργαζομένων.

Η αντίδραση στα σχέδια εξόντωσης των εργαζομένων, οικονομικά, εργασιακά, ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά, είναι επιτακτική και μονόδρομος.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε κυβέρνηση και Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής να στοχοποιούν Αιρετούς γιατί τολμούν απλά να προστατεύσουν τα συμφέροντα των πολιτών τους, αναγνωρίζοντας πώς οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι τραγικές και επιβάλλεται να υπάρξει άμεσα ενίσχυση του με σκοπό την σωστή λειτουργία των Υπηρεσιών των Δήμων.

  1. Να καταργηθεί τώρα η υποχρέωση εξάντλησης κάθε ένδικου μέσου που αφορά σε διεκδικήσεις εργαζομένων.
  2. Την μονιμοποίηση των Εργαζομένων-Συμβασιούχων, που καλύπτουν αποδεδειγμένα πάγιες και διαρκείς ανάγκες και εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  3. Να ανακληθεί κάθε πειθαρχική δίωξη σε Δημοτικά Συμβούλια και Αιρετούς που αποφάσισαν την μη άσκηση ένδικων μέσων κατά
    εργαζομένων, στηρίζοντας τις υπηρεσίες των Δήμων και το συμφέρον των Δημοτών που τους εξέλεξαν!!!
  4. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενάντια στην πολιτική της απαξίωσης και των
    ιδιωτικοποιήσεων!

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει για την ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 και να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην επαίσχυντη «Διάταξη Βορίδη» συμμετέχοντας στην Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα), στις 10:00 το πρωί, και στην Πορεία Διαμαρτυρίας προς την Κ.Ε.Δ.Ε. (Ακαδημίας 65) και το Υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15).

Σχετικά άρθρα

ΔΟΜΗΣΗ

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ BANNER
Υπουργείο περιβάλλοντος
cars
Ζητείται από τεχνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών
Ζητείται καμαριέρα
ζητείται υπάλληλος-agro grevena
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Eνοικιάζεται διαμέρισμα διαμπερές. ανακαινισμένο, 110 τ.μ.
Πωλείται διαμέρισμα 64 τ.μ.
Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
123 τμ
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com