Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Απάντηση του Υπουργείου Εργασίας στον βουλευτή Ν. Γρεβενών για τον οικισμό Κυρακαλής Γρεβενών

Έπειτα από σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή στις αρχές Οκτωβρίου ο βουλευτής Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης σχετικά με τον ημιτελή οικισμό Κοινωνικών Κατοικιών στην Κυρακαλή Γρεβενών, το Υπουργείο Εργασίας μέσα από το επίσημο έγγραφο της απάντησής του προς τον βουλευτή επιβεβαιώνει επίσημα την επικείμενη νέα δημοπράτηση του έργου με εγκεκριμένο προϋπολογισμό μελέτης τα €8.199.000.
Ο Βουλευτής του νομού, κ. Ανδρέας Πάτσης από την πλευρά του είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, καθώς έπειτα από τις συντονισμένες ενέργειές του σε συνεργασία με τους φορείς του Υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ, δίνεται επιτέλους λύση σε ένα πρόβλημα που υφίσταται πάνω από δέκα χρόνια, έτσι ώστε να παραδοθούν οι κατοικίες στους δικαιούχους τους το συντομότερο δυνατό.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες στον οικισμό της Κυρακαλής Γρεβενών είχαν διακοπεί οριστικά από το 2008 -παρά το γεγονός ότι ήδη από το 2007 είχαν αναδειχθεί οι δικαιούχοι- και εκ τότε το έργο παρέμενε σε ημιτελή κατάσταση στο έλεος της εγκατάλειψης και των φυσικών φθορών του χρόνου και των καιρικών συνθηκών, χωρίς να έχει δοθείοριστική λύση μέχρι σήμερα.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης