Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Απάντηση του Γ. Κοσματόπουλου στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Γρεβενών

Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, όπου επιρρίπτονται ευθύνες στο πρώην Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. για δήθεν χρέη που άφησε η προηγούμενη Διοίκηση, ώστε να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις η τωρινή Διοίκηση της Ε.Σ.Π.

Τονίζουμε ότι η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Γρεβενών είναι αναληθή πέρα για πέρα και τουλάχιστον ανόητη. Τα Γρεβενά είναι πολύ μικρά, ώστε με τέτοιου είδους δημοσιεύματα, οι δήθεν αναμορφωτές και εξυγειαντές του ποδοσφαίρου, όπως αυτοπροσδιορίζονται, να παραποιούν την αλήθεια και να προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών και της αδυναμίας τους.

Από την πλευρά μας έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

  1. Το υπόλοιπο ταμείου που παρέδωσε η απερχόμενη διοίκηση ήταν της τάξης των 4.452,96 ευρώ, σύμφωνα με τον ψηφισθέντα ισολογισμό και της επίσημης έκθεσης του ορκωτού λογιστή της ΄Ενωσης.
  2. ΄Ολοι οι εργαζόμενοι, γραμματεία, προπονητές, κ.λ.π. ήταν εξοφλημένοι καθώς και οι ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις της ΄Ενωσης.
  3. Συντηρήσεις, μικροέργα, δαπάνες λειτουργίας ήταν όλα ξοφλημένα.
  4. ΄Οσον αφορά τη ΔΕΗ, ας απαντήσει ο τωρινός Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. και πρώην Δήμαρχος κ. Κουπτσίδης, να δικαιολογήσει την εμμονή και την επιμονή του , να «φορτωθούν» τα έξοδα του ρεύματος στην πρώην Διοίκηση της Ε.Π.Σ., όντας Δήμαρχος Γρεβενών, για να επιβαρύνει τη θέση του κ. Κοσματόπουλου και μόνο από μνησικακία, λες και η Ε.Π.Σ. που εργαζόταν με 200 παιδάκια στις ακαδημίες, είχε την ευθύνη των μεικτών ομάδων , παραχωρούσε τις γηπεδικές της εγκαταστάσεις στα σχολεία, σε φιλανθρωπικούς αγώνες, σε άλλες ενώσεις κ.ά., δε συνέβαλλε στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος και τη διαφήμιση των Γρεβενών.

Ας είναι λοιπόν πολύ προσεκτικοί στις ανακοινώσεις τους οι αρθογράφοι και διασκορπιστές ψευδών ειδήσεων, να αντιληφθούν το ρόλο τους και να μη χρησιμοποιούν γκεμπελικές μεθόδους, γιατί οι Γρεβενιώτες είναι πλέον υποψιασμένοι και να φροντίσουν να καλύψουν τις δικές τους αστοχίες και αδυναμίες, ώστε η ΄Ενωση να λειτουργήσει ομαλά, όπως λειτουργούσε.

 

Εκ μέρους της απερχόμενης Διοίκησης της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

 Ο Πρώην Πρόεδρος

 Γεώργιος Κοσματόπουλος

ισολογισμος0001

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5