Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Απάντηση στον κ. Μότσιο για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε Τραπεζοϋπαλλήλους-Μέλη του ΤΥΠΕΤ

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Νομαρχιακού Παραρτήματος του ΣΥΕΤΕ και Τραπεζοϋπάλληλος-Μέλος του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. με δελτίο τύπου στην εφημερίδα LARISSAPRESS, ανησυχεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας και συμμερίζεται την αγωνία των τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας για το μέλλον του Ταμείου Υγείας τους.
Τραπεζοϋπάλληλοι-μέλη του Ταμείου Υγείας, όλοι μαζί έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε ώστε το Τ.Υ.Π.Ε.Τ να ξαναγίνει ένα Ταμείο που θα παρέχει πολύ καλύτερες υπηρεσίες Υγείας από αυτές που παρείχε τα τελευταία χρόνια στα Μέλη του. Διότι το Ταμείο μας είναι πάνω από παρατάξεις. Με λίγα λόγια αλλά πολλή και συστηματική δουλειά, θα κάνουμε το Ταμείο Υγείας μας που νοσεί και πάλι Υγιές.
Ο επικεφαλής της Ανανεωτικής κίνησης “Μπροστά για τον Συνάδελφο” και για την Υγεία του, Γιάννης Πούπκος με  ανακοίνωσή του προτρέπει τους Συναδέλφους-Μέλη του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, του ΤΥΠΕΤ, να μην ακολουθήσουν τον κ. Μότσιο της ΔΗ.ΣΥ.Ε, στην αμετροεπή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον όλων των Τραπεζοϋπαλλήλων-Μέλη του Ταμείου Υγείας της Εθνικής Τράπεζας, μέλη Συλλόγων και Παρατάξεων με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, εκτός της ΔΑΚΕ-Ανοιχτής Γραμμής με την οποία συνεργάζεται ο ίδιος και η ΔΗ.ΣΥ.Ε.
Επίσης με την ανακοίνωσή του ενημερώνει τους συναδέλφους για τους λόγους, τους οποίους το χρέος του ΤΥΠΕΤ έφθασε τα 37,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την έκθεση της αξιόπιστης Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΤΥΠΕΤ.

Ο κ. Μότσιος, της ΔΗ.ΣΥ.Ε στην τελευταία ανακοίνωσή του, φτάνοντας στα όρια του δημόσιου αυτοξευτελισμού και μη σεβόμενος την (έστω και δοτή) θεσμική του θέση, επιχειρεί  να ανακόψει τη μεγάλη δυναμική της κίνησής μας «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ», προχωρώντας σε αήθεις προσωπικές επιθέσεις στους υποψηφίους μας και ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα.
Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορό του. Ούτε στον διχαστικό του λόγο και στην αμετροεπή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον όλων (ξέχασε βέβαια «εντελώς τυχαία» να συμπεριλάβει σε αυτή τον μόνιμο «ιδεολογικό» του συνεταίρο τη ΔΑΚΕ). Άλλωστε η διαφορά αντιλήψεων και αξιών είναι πλέον εμφανής και στον πιο δύσπιστο.
Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε τα εξής προς αποκατάσταση της αλήθειας. Στην ανακοίνωσή του, αφού κατάλαβε ότι το ποσό 11 εκατ. το οποίο έδωσε η Διοίκηση προς το ΤΥΠΕΤ είναι μικρό, το μεγάλωσε, συμπεριλαμβάνοντας επιτηδευμένα όλα τα ποσά που έχουν συμφωνηθεί στις 3 τελευταίες επιχειρησιακές συμβάσεις! Θυμίζουμε λοιπόν ότι το ποσό των 2 εκατ. ευρώ κατ’ έτος προς το ΤΥΠΕΤ συμφωνήθηκε για πρώτη φορά στην επιχειρησιακή σύμβαση του 2012. Όντως ο επικεφαλής μας Γ. Πούπκος συμμετείχε τότε στις διαπραγματεύσεις ως Αντιπρόεδρος του ΣΥΕΤΕ. Το ποσό αυτό αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία στηρίχτηκαν οι όποιες προσαυξήσεις των μετέπειτα επιχειρησιακών συμβάσεων.
Θυμίζουμε όμως ότι τότε οι Μότσιος – Ντεκουμές δεν είχαν ψηφίσει υπέρ της στήριξης του ΤΥΠΕΤ με 2 εκατ. που επικαλούνται καθώς δεν είχαν ψηφίσει την επιχειρησιακή! Ο λόγος; Ότι ενώ είχαν εκλεγεί με τη ΔΗΣΥΕ, αποχώρησαν από την ΔΗΣΥΕ αμέσως μετά τις εκλογές γιατί οι εκλεγμένοι της ΔΗΣΥΕ δεν συμφώνησαν να γίνει Πρόεδρος ο κ. Μότσιος καθώς δεν ήταν ο επικεφαλής της! Από τότε έκανε τα πάντα για την καρέκλα και έχει το απύθμενο θράσος μάλιστα να μας κουνάει το δάχτυλο μιλώντας περί ενότητας της ΔΗΣΥΕ και περί διάσπασης! Αυτός που έφυγε από την ΔΗΣΥΕ όχι γιατί διαφωνούσε με κάτι πολιτικά αλλά επειδή απλά δεν τον έκαναν με το ζόρι Πρόεδρο! Για αυτό και δεν προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς το γεγονός ότι λίγα χρόνια μετά ανέλαβε, χωρίς αιδώ, τη θέση του Προέδρου του ΣΥΕΤΕ (και όχι μόνο) ενώ ήρθε τρίτος στο Συνέδριο της ΔΗΣΥΕ.
Μπορεί να υποτιμά συνεχώς τη νοημοσύνη των συναδέλφων αλλά οι συνάδελφοι έχουν μνήμη, έχουν γνώση και κυρίως κατανοούν πολύ καλά ότι ΔΗΣΥΕ και ΔΑΚΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν την κουβέντα για το «δια ταύτα», δηλαδή για την καταστροφική οικονομική διαχείριση του ΤΥΠΕΤ, την τεράστια διόγκωση των ελλειμμάτων και των χρεών του Ταμείου, την ανυπαρξία δικτύου συμβεβλημένων γιατρών στην περιφέρεια, την παράδοση της κατασκήνωσης της Λούτσας κλπ.
ΦΤΑΝΕΙ λοιπόν ΠΙΑ!
Βάζουμε stop στην περαιτέρω βύθιση του ΤΥΠΕΤ.
Ως «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» έχουμε άλλη νοοτροπία και αντίληψη.
Σε αντίθεση με αυτούς που διχάζουν, εμείς ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ που απαιτείται για τη σωτηρία του Ταμείου μας, ζητώντας τη συμβολή όλων των υγιών δυνάμεων εντός του ΣΥΕΤΕ, όλων των Συλλόγων εντός Εθνικής Τράπεζας που το επιθυμούν και φυσικά των συνταξιούχων μας.

Σχετικά άρθρα

Interactive
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ