email επικοινωνίας

email επικοινωνίας: [email protected]

Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Μένουμε Ασφαλείς

POTIKA MYRTO

Μένουμε Ασφαλείς

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Μένουμε Ασφαλείς

ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5
Ζιώγας

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΄΄ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ΄΄

 

΄΄ ΟΙ ΆΣΤΕΓΟΙ΄΄, κανονική εντεκαμελής ομάδα.

Αρχηγός η Βασιλική Ευταξία και 10 εκλεκτοί και πολυτάλαντοι παίκτες, Άρτεμις Καραθάνου, Βάσω Ζήση, Γιάννης Παπαδιαμάντης , Μαρία Σακοράφα, Άννα Δαυιδίδου, Κωνσταντίνος  Εμπρικίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Γιάννης Παπαλαζάρου, Δήμητρα Λαζαρίδη, Τάσος Μπελής.

Νέοι, ταλαντούχοι, με προσόντα , χαμηλόφωνοι, αθόρυβοι.

Το έργο που επέλεξαν και ανέβασαν ΄΄ Ο άνθρωπος, το κτήνος και η αρετή”. Χώρος της παράστασης το Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών που ευγενώς παραχώρησε ο κος Κεσόπουλος, άνθρωπος του θεάματος.

Οι άστεγοι, για δύο ώρες, έπαιξαν με ψυχή, με μεράκι, με σεβασμό απέναντι στο κοινό που τους παρακολουθούσαμε κατάπληκτοι. Έπαιξαν και κέρδισαν, έκλεψαν την καρδιά μας, ελάφρυναν τα προβλήματα μας. Για δύο ώρες ξεχάσαμε τα πάντα. Παραδοθήκαμε στην πλοκή του έργου  που αν και εύπεπτο, ήθελε ταλέντο για να αποδοθεί.

Σε αντάλλαγμα, τους καταχειροκροτήσαμε, τους αποθεώσαμε, τους καλοτυχήσαμε  γιατί κατάφεραν να μας γεμίζουν αισιοδοξία, μπόρεσαν μέσα στη μιζέρια που μας κατακλύζει, να μας κάνουν να γελάσουμε.

Ήταν όλοι τους πολύ καλοί. Ένας και ένας. Επιλεγμένοι άριστα για το ρόλο τους. Αλλά καλύτερος όλων ο Τάσος Μπελής. Γεννημένος ηθοποιός. Οι εκφράσεις, οι κινήσεις, ο γρήγορος λόγος, όλα  πηγαία και αβίαστα. Ρεσιτάλ ηθοποιίας.

Η Βασιλική Ευταξία, αξιολογότατη και πολυτάλαντη. Υπεύθυνα, συνέλαβε από χρόνια να καλύψει το κενό στο χώρο του πολιτισμού στην πόλη μας, τα Γρεβενά. Και το κάνει καλά, παρουσιάζοντας θέαμα ποιότητας, θέαμα ψυχοθεραπευτικό, απαραίτητο στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.

Να είναι όλοι τους καλά. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Τους θαυμάζουμε γιατί είχαν την μεγαλοσύνη να αφήσουν τη βολή τους, τον εαυτό τους κυρίως τους ανθρώπους τους και να μας προσφέρουν ένα φωτεινό διάλειμμα που τόνωσε την ψυχολογία μας, ανέβασε τη διάθεση μας, ξαναγέννησε την ελπίδα μας για κάτι καλύτερο.

Το είχαμε τόσο ανάγκη και μας το πρόσφεραν τόσο απλόχερα και χωρίς αντίτιμο. Έτσι, για την ψυχή τους. Και πάλι τους ευχαριστούμε, έναν προς έναν. Την Βασιλική Ευταξία, τον Τάσο Μπελή την Άρτεμις Καραθάνου, τον Χρήστο Παπαδημητρίου , την Μαρία Σακοράφα, τον Γιάννη Παπαλαζάρου, την Βάσω Ζήση, τον Γιάννη Παπαδιαμάντη, την Άννα Δαυιδίδου, τον Κωνσταντίνο Εμπρικίδη και τη μικρή Δήμητρα Λαζαρίδη.

Ευχαριστούμε επίσης όσους φρόντισαν να πραγματωθεί η προσπάθεια που εκελίχθηκε σε μεγάλη επιτυχία και αυτοί είναι οι Παναγιώτης Κεσόπουλος, Βαγγέλης Βανδής, Καραμήτρος Αλέξης και όλοι οι χορηγοί της παράστασης.

Σίγουρα θα θυμόμαστε για πολύ την παράσταση του Λουϊτζι Πιραντέλο ΄΄Ο άνθρωπος, το κτήνος και η αρετή” και ευχόμαστε να είναι τουλάχιστον ίδια η επόμενη επιτυχία της θεατρικής ομάδας Γρεβενών ” ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ΄΄.

Με την παρούσα ανοιχτή επιστολή , μεταφέρω απόψεις και συναισθήματα μελών και φίλων τησ ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄ καθώς και πολιτών που τις κατέθεσαν σε εμάς , μιας και η ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ ήταν ένας από τους αποδέκτες των εσόδων των παραστάσεων.

Επίσης μεταφέρω αίτημα πολλών συμπολιτών μας να επαναληφθεί η παράσταση στο μέλλον για όσους δεν είχαν τη τύχη να την παρακολουθήσουν .

 

Ευαγγελία Μπόγκια

 

Πρόεδρος ΄΄ ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή

Μένουμε Ασφαλείς

Loco delivery

Μένουμε Ασφαλείς

-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Μένουμε Ασφαλείς

Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5