Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΤΣΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΟΔΡΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
SportsBase

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζιώγας

Ανοιχτή Επιστολή προς τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χρήστο Τριγώνη

Ανοιχτή Επιστολή προς τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χρήστο Τριγώνη

Αξιότιμε κύριε Τριγώνη,
Μετά τη δημόσια προεκλογική τοποθέτηση σας σχετικά με την Επιχειρηματικότητα και τη στήριξη των επιχειρήσεων στην πόλη των Γρεβενών θα μου επιτρέψετε, αναλογιζόμενος την πορεία σας σχετικά με τα παραπάνω, να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μας ορισμένες ενέργειες σας που αφορούν τις επιχειρήσεις στα Γρεβενά.
Από όσα παρατίθενται παρακάτω μου επιτρέπεται να θεωρήσω ότι είστε μακράν μη γνώστης των εννοιών «Επιχειρηματικότητα» και «ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας».
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αναφέρω ότι υπήρξατε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τόσο της τρέχουσας όσο και της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και οχημάτων, επιβατικών φορτηγών και μηχανημάτων έργων (χωματουργικών) του Δήμου Γρεβενών. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των οκτώ ετών τα οχήματα του Δήμου Γρεβενών επισκευάζονται ΕΚΤΟΣ της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών, με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις στις οποίες οι ντόπιοι επιχειρηματίες αποκόμισαν μόνο μικροποσά ενώ τη μερίδα του λέοντος κέρδισαν επιχειρηματίες άλλων Νομών.
Στις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης και του Συλλόγου των επισκευαστών οχημάτων Γρεβενών στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών υπερασπιστήκατε την επιλογή σας να επισκευάζονται τα εν λόγω οχήματα ΕΚΤΟΣ του δήμου Γρεβενών.
Επιπροσθέτως, στις διαμαρτυρίες του Συλλόγου επισκευαστών οχημάτων Γρεβενών στα οκτώ έτη επιδιώξατε να μην συναντηθείτε με τα μέλη του Συλλόγου ούτε μια φορά προσωπικά. Αντιθέτως αναθέτατε αυτές τις συναντήσεις σε διαφόρους άλλους παράγοντες του Δήμου.
Στις ελάχιστες φορές που επισκευαστές από τα Γρεβενά συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς επισκευής οχημάτων του Δήμου Γρεβενών , στην δυστοκία που προέκυπτε να λάβουν την αμοιβή τους για τα δεδουλευμένα, τους παραπέμπατε στα Δικαστήρια για να διεκδικήσουν την αμοιβή τους.
Σε όλα τα χρόνια που υπήρξατε αντιδήμαρχος τεχνικών έργων φαίνεται να διαθέσατε τόσο για επισκευές οχημάτων του Δήμου όσο και πολλών άλλων έργων εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εκτός της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών .
Από τα παραπάνω, θεωρώ, ότι δεν θα έπρεπε να διατυμπανίζετε ότι ενδιαφέρεστε για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στα Γρεβενά καθόσον από όσα προανέφερα όχι μόνο δεν ενισχύσατε την επιχειρηματικότητα στα Γρεβενά αλλά σε πολλές περιπτώσεις συνδράματε με τις κινήσεις σας στο να περιέλθει η επιχειρηματικότητα στον Νομό μας σε πολύ δύσκολη θέση, γεγονός που έφερε με τη σειρά του πολλούς επιχειρηματίες σε απόγνωση, ειδικότερα στον κλάδο των επισκευαστών οχημάτων και πολλά επαγγέλματα να βρίσκονται στα πρόθυρα κλεισίματος.
Σε μία ευαίσθητη για την επιχειρηματικότητα στην τοπική κοινωνία μας καμπή καλείσθε να ενισχύσετε την τοπική αγορά με κάθε τρόπο και να σταθείτε αρωγός στον αγώνα των επιχειρηματιών του Νομού Γρεβενών.

Με τιμή
Θωμάς Δημητριάδης Βλάμης
Μηχανολόγος – Επισκευαστής Οχημάτων
Δημότης Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΑΡΕΤΗ ΛΙΟΥΠΑ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ
ΦΑΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΔΟΜΗΣΗ

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ BANNER
ΤΑΞΙ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ
BALKAN ELECTRIC
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΖΗΤΑΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ
Ζητείται γυναίκα για φύλαξη ηλικιωμένου
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
AUTOΚΙΝΗΣΗ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΕΡΒΕΡΗ ΓΩΝΙΑ
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ενοικιάζεται Β. Ντόκου
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
Πωλείται επιχείρηση καφέ
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com