Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Απόστολος Τζουβάρας. Τι αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

κ. Δήμαρχο Δήμου Γρεβενών

Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών

κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών

Γρεβενά, 13 Μαρτίου 2017

Κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 66 του Ν. 3852/2010 και 94 του Ν. 3463/2006, για πολιτικούς λόγους σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική παράταξη “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά”, με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές, του έτους 2014.

Κατά το προηγούμενο διάστημα με γνώμονα την ενότητα του συνδυασμού και τον σεβασμό των συναδέλφων, επεδίωξα να μείνει η παράταξη της πλειοψηφίας ενωμένη και δυνατή. Ήμουν πάντα υπέρ ενός ενιαίου δυνατού συνόλου και ενάντια σε διαιρετικές τάσεις και αποκλεισμούς.

Δυστυχώς όμως η αγωνία μου και η προσπάθειά μου, όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο, αλλά οδήγησε και συνεχίζει να οδηγεί τα πολιτικά πράγματα του Δήμου μας, στα άκρα.

Η εμμονή του Δημάρχου σε μια μικρή ηγετική ομάδα, η οποία λειτουργεί ως ένα κλειστό διευθυντήριο, που με αδιαφανή τρόπο λαμβάνει αποφάσεις, με οδηγεί στη λήψη μιας δύσκολης απόφασης.

Έτσι, σήμερα, σας δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά” και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

13/3/2017

Θα παραμείνω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πάντα μαζί με τους συμπολίτες μου, για την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας των Γρεβενών. Θα συνεχίσω να πορεύομαι όπως έχω πορευτεί στη μέχρι τώρα μικρή και ταπεινή μου διαδρομή, στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με εκτίμηση,

Απόστολος Τζιουβάρας

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γρεβενών

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης