Κακανούλης
Κουκουτάρης
Τσιμόπουλος
ΒΛΕΤΣΟΣ
Αλεξίου
ΝΙΖΑΜΗΣ
Βλάχος
Παπαλιούρα
Τσιάτας
Τσιμπέρη
Πρίντζας
Λίτσας
Σαμαρά
Λιοσάτος
Παράσχου
Καρυπίδης
Φανάρας
Σιούμπουρα
Λέτσιος
Καφετζή
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Μπουρέλλας
Καλαμάρας
Ζαρκογιάννης
Καραγιάννης
Ντώνας
SPONSORS
ΟΠΑΠ
Τσακνάκη
POTIKA MYRTO
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Γιαννόπουλος
ΟΠΑΠ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΙΩΑΝΝΑ
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
tsiarsiotis
Καφενείο
KARTSIOUNIS
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Ανασυγκρότηση και παραγωγικότητα *Του Γιάννη Νούσια

Μετά από πρωτοβουλία του περιφερειάρχη πραγματοποιήθηκε ένα συνέδριο για την ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας με πολλά κυβερνητικά στελέχη, ένα διήμερο με ημερίδες για όλα τα θέματα. Φυσικά στην πράξη θα κριθούν οι εξαγγελίες υπουργών και του πρωθυπουργού. Το πρόσημο για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας υπήρξε όμως θετικό, ειδικά για τον περιφερειάρχη υλοποιώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του.  Πρώτο το ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, δεύτερον οι υπογραφές για το ταμείο χρηματοδότησης για πρώτη φορά σε περιφέρεια, πολλοί οι συντελεστές και αξίζουν τα συγχαρητήρια. Τρίτον για τον Ε 65 βγάζοντας απο την απομόνωση τα Γρεβενά, ένα έργο ανάπτυξης για όλη την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και της βόρειας  Ελλάδος. Για το φυσικό αέριο και για τα Γρεβενά ένα έργο το οποίο έχει δρόμο μετά φυσικά από μελέτες βιωσιμότητας. Άμεσα μέχρι τότε πρέπει να προχωρήσει η τηλεθέρμανση για τα Γρεβενά με την βιομάζα, ένα πρόγραμμα που είχε και έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, με σύνδεση της πόλης ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει το φυσικό αέριο. Τέλος ένα θετικό του συνεδρίου είναι η ένταξη όλων των νέων αγροτών.

Μέσα από την Αγορδιατροφική  που προεδρεύει έγινε προσπάθεια που ξεκίνησε από τότε ο  Αντιπεριφερειάρχης αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Καναβός  έγινε πράξη η Αγροδιατροφική στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Πρέπει να γίνει το Αγροτικό πάρκο πάνω στην εγνατία στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών για εκθέσεις Αγροτικών προϊόντων και δημοπρατήριο που παράγουν οι αγρότες όπως πολύ θετικό  είναι το πρόγραμμα της ενεργειακής αναβάθμισης των δημοσίων κτηρίων, ένα έργο που ξεκίνησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος και φυσικά έχει για συνέχεια σχεδόν για όλα τα δημόσια κτήρια  της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών.

 

Οι πολίτες της  Δυτικής Μακεδονίας όμως θέλουν το κάτι παραπάνω και αυτό περιμένουμε να γίνει πράξη στο υπόλοιπο της θητείας της περιφερειακής αρχής

Νούσιας Ιωάννης

Σχετικά άρθρα

Κανιστρά
Θώμας
Παπαχατζή
Τσαμπαρδούκα
MP
Μιχαλόπουλος
Νούτσος
Μαλαματή
Κασάρας
Μάντζαρης
Μπαρλαγιάννη
Νίκου
Μαράνος
Βραβοσινός
Βλαμίδης
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης