AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Ανασφάλιστα το 13-14% των οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους

Περίπου το 13-14% των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι ανασφάλιστα, σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.

«Σίγουρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που μας απειλούν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους», τόνισε η Μαργαρίτα Αντωνάκη, μιλώντας στο ΑΠΕ. «Οσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του», πρόσθεσε.

Ακόμη, σύμφωνα με την κ. Αντωνάκη, έχει ολοκληρωθεί τεχνικά η εφαρμογή για φιλική δήλωση τροχαίου ατυχήματος μέσω smartphone, η οποία βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμαστικών εφαρμογών από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Η εφαρμογή αυτή, μετά από τα απαραίτητα τεστ, θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του κοινού.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015